Vacatures

Pak je kans als Heftruckchauffeur

Wil jij graag aan de slag als Heftruckchauffeur? Dan heb je geluk. Wij helpen jou namelijk graag om je certificaat te halen én om rijervaring op te doen. Vervolgens ga jij via ons aan de slag bij een toffe werkgever. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat gaan wij doen?

Jij kan via ons op 03 en 04 oktober jouw heftruckcertificaat halen. Ook doe jij op deze dagen éxtra rijervaring op. Deze ervaring is voor werkgevers namelijk erg belangrijk. Heb jij je certificaat gehaald? Dan stellen wij je voor aan werkgevers uit ons netwerk. Passen jullie bij elkaar? Dan ga jij via ons bij hun aan de slag. Ook helpen wij je om jouw plekje binnen het bedrijf te vinden.

Wat doe jij als Heftruckchauffeur?
Als Heftruckchauffeur werk jij in een loods of het magazijn. Jij zorgt ervoor dat de goederen veilig gesorteerd worden. En jij zet de juiste vracht klaar voor vervoer. Ook verricht jij allround werkzaamheden zoals het controleren van orders, het bijhouden van voorraden en administratieve taken. Het werk is dus afwisselend. En geen enkele dag hetzelfde.

Waar zoeken wij naar?
Wij zoeken niet naar opleiding of ervaring. Maar naar harde werkers die zich de komende tijd écht willen ontwikkelen. Het helpt wel als jij een goed inschattingsvermogen en goede reactiesnelheid hebt. Dit is de basis om veilig en nauwkeurig te werken. Ook ben jij flexibel en bereid om vroeg te beginnen. Om over te werken. Of om wisselende diensten te draaien. Heb jij ook nog eens je rijbewijs en eigen vervoer? Dan helpt dit zeker. Maar het is zeker niet verplicht.

Wat is goed om te weten?
Wij investeren in jou. En wij helpen jou aan een toffe werkgever. Lukt dit ons? Dan hoef jij niks voor te betalen. Kies jij er echter voor om niet via ons te gaan werken? Of houd jij je niet aan de gemaakte afspraken? Dan brengen wij de kosten wél bij jou in rekening. Dit doen wij liever niet. Het liefst gaan wij samen met jou voor succes.

Wil jij dus aan de slag als Heftruckchauffeur? Solliciteer dan via de onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar