Your address will show here +12 34 56 78
Bevestiging

Bedankt voor je sollicitatie

Wat gaat er nu gebeuren?
Wij gaan je sollicitatie aandachtig doornemen. Op basis hiervan besluiten wij om jou wel óf niet voor te stellen aan de werkgever. Hebben wij nog vragen? Dan bellen wij je even op voordat wij je sollicitatie naar de werkgever. Ook kunnen wij ervoor kiezen om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Zien wij een match?
Dan sturen wij jouw sollicitatie door naar de werkgever. Onze werkgevers besluiten vervolgens altijd zelf of zij je uitnodigen. Is dit het geval? Dan nemen wij contact met jou op om een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sluit jouw profiel niet aan op de vacature?
Dan ontvang jij van ons een persoonlijk bericht met een (korte) toelichting. Heb jij hier nog vragen over? Of heb jij andere vragen? Neem dan contact met ons op via info@young-up.nl of 010-7670555.

Sollicitatie- en loopbaantips ontvangen?
Kan jij hulp gebruiken bij het vinden van een baan die bij je past? Of ben jij altijd op zoek naar kansen om je te ontwikkelen? Geef je dan hieronder op voor onze Young Updates. Wij delen namelijk regelmatig tips en adviezen over hoe jij succes kunt boeken op de arbeidsmarkt.