PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
Horecamedewerkers

Een échte kans

Werken in de Horeca. Je verdient er goed mee. Je ontwikkelt je er goed. Je leert hard werken. En het is onwijs flexibel. Ben jij op zoek naar zo een baan? Dan heb je geluk. Want wij kennen werkgevers op Schiphol die zoeken naar gastvrije en hard werkende medewerkers.

  • Text Hover
Wat ga jij doen?

Er zijn meerdere smaken. Want jij kan werken als Horecamedewerker, Kassamedewerker, Allround Medewerker of Medewerker Bediening. Voor alle functies geldt dat jij hét gezicht bent. Of jij dus een kopje koffie maakt, biertjes tapt, cocktails mixt, gerechten serveert óf afrekent met klanten. Jij levert altijd de best mogelijke service. En jij doet vooral met een glimlach op je gezicht.

  • Text Hover
Welke kans krijg jij?

Jij gaat werken in een omgeving waar het nooit saai is. Jij leert elke dag mooie mensen kennen. En je hoort prachtige verhalen. Het is dus een baan waarmee jij jezelf als mens écht kan ontwikkelen. Je salaris is afhankelijk van je ervaring, maar start vanaf je 21e wel vanaf € 13,50 per uur. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding. En bepaal jij zelf wanneer je wilt werken. Verder is het team super leuk, kan jij trainingen volgen en doorgroeien binnen de bedrijven.

  • Text Hover
Waar zoeken wij naar?

Gastvrij. Sociaal. Verantwoordelijk. En flexibel. Dat zijn vooral de kwaliteiten waar wij naar zoeken. Verder vind jij het leuk om onderdeel te zijn van een team. Maar kan jij ook goed in je eentje knallen. Ook beheers jij de Nederlandse en/of Engelse taal. En werk jij graag in een omgeving waarin hard gewerkt wordt.

  • Text Hover
Past dit bij jou?

Reageer dan via de sollicitatie-button. Wij nemen vervolgens contact met jou op om te ontdekken waarom deze mooie kans bij jou past. Hierna mag jij op bezoek bij de werkgever voor een rondleiding. Ben jij dan nog steeds enthousiast? Dan kan jij, nadat jij jouw VGB verklaring binnen is, aan de slag. Let op! Het aanvragen hiervan duurt wel 3 tot 6 weken.

  • Text Hover
Gratis coaching?

Het aanvragen van een VGB verklaring duurt dus 3 tot 6 weken. En zonder deze verklaring mag jij nog niet werken. Maar tijdens deze periode gaan wij wel graag met jou aan de slag. Wij bieden je tijdens het wachten namelijk graag een gratis coachingstraject aan. Samen kijken wij o.a. naar jouw ontwikkeldoelen. En naar hoe jij deze kunt waarmaken.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct.