Young UP

Niet jouw cv, maar jouw motivatie telt

Zoek jij een bedrijf waar het niet uitmaakt dat jij geen ervaring hebt? Maar waar jij wél de kans krijgt om door te groeien. Dan kennen wij zo een bedrijf. Want voor onze partner zoeken wij naar Logistiek Medewerkers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij telt en maakt orders verzendklaar. Jij print de stickers uit voor verzending. Jij plaats deze op de juiste karren. En jij begeleidt de chauffeurs bij het inladen. Samen zorgen jullie ervoor dat de juiste producten worden ingeladen in de vrachtwagen.

Waar zoeken wij naar?
Het allerbelangrijkste is  motivatie. Wil jij dus écht werken? Dan krijg jij hier de kans. Het is wel handig als jij licht verstand hebt van computers. Hier werk jij namelijk mee. Verder hou jij van aanpakken. Want jij komt te werken in een team dat gek is op lekker doorwerken. Ook zoeken wij naar kandidaten die voldoende goed Nederlands spreken. En de voorkeur gaat uit naar kandidaten die voor een langere tijd beschikbaar zijn. Als laatst is het belangrijk dat jij één keer per twee weken op zaterdag kan werken.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat werken bij een betrouwbare werkgever waar jij genoeg uren maakt. Verder is er binnen het bedrijf een prettige en sociale sfeer. Hier pas jij als teamspeler dus goed tussen. Ook wordt in jou geïnvesteerd. Wil jij je dus ontwikkelen? Dan krijg jij hier de kans. Als laatst start jij met een uurloon van 11 euro per uur. Dit uurloon wordt na vier weken van goed werk al opnieuw besproken. Goed werk wordt hier dus ook écht beloond.

Ben jij dus op zoek naar een baan voor een langere tijd? En wil jij je graag ontwikkelen? Solliciteer dan vandaag via nog via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar