Vacatures

Wij zoeken mensen die graag de boel slopen

Het slopen van spullen. Dat is meestal niet zo gewenst. Maar in dit geval wel. Want voor een groot bedrijf in Amsterdam zoeken wij naar hardwerkende (Hand)slopers. Ben jij dus op zoek naar een baan waarin jij lekker tekeer mag gaan? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Je gaat aan de slag bij verschillende bouwprojecten. Hier houd jij je bezig met sloopwerkzaamheden. Maar ook met grond- en opruimwerkzaamheden. Dit doe jij met  machines als met de hand. En dit doe jij natuurlijk niet alleen. Maar samen met een team van (ervaren) collega’s die graag samen met échte aanpakkers werken.

Waar zoeken wij naar?
Heb jij ervaring met slopen óf werken in de bouw? Dan ben jij erg welkom. Heb jij geen ervaring? Maar heb jij bijvoorbeeld wel bouwkundig inzicht? En ga jij zorgvuldig te werk? Ook dan horen wij graag waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Het is vooral belangrijk dat jij veilig en nauwkeurig kan werken. Verder ben jij gemotiveerd, fysiek in orde, spreek jij goed Nederlands en beschik jij over een rijbewijs en eigen vervoer. Heb jij een VCA? Helemaal geweldig. Zo niet? Dan ben jij bereid om deze te halen.

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerst een baan waarbij de dag snel voorbij vliegt. En waarin je aan de slag gaat bij de mooiste projecten. Verder is er een ontzettend goede werksfeer binnen het bedrijf. En betaald het bedrijf graag jouw opleidingen of cursussen als jij verder wilt groeien. Daarnaast ontvang jij natuurlijk een salaris dat past bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben jij dus op zoek naar een baan waar jouw sterke werkmentaliteit gewaardeerd wordt? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar