Vacatures Inactief

Ontwikkel je als Heftruckchauffeur

Wil jij graag aan de slag als Heftruckchauffeur? Dan heb je geluk. Wij helpen jou namelijk graag om je certificaat te halen én om rijervaring op te doen. Vervolgens ga jij via ons aan de slag bij een toffe werkgever. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Welke kans bieden wij je?

Jij krijgt de kans om via ons je heftruckcertificaat te halen. Heb jij deze (al) gehaald? Dan krijg jij de kans om een aantal weken ervaring op te doen op een toffe locatie. Deze ervaring is voor veel werkgevers namelijk erg belangrijk. Ook stellen wij je voor aan onze werkgevers. Passen jullie bij elkaar? Dan ga jij via ons bij hun aan de slag. Ben jij gestart met werken? Dan blijven wij klaar je staan. Wij helpen je om jouw plekje binnen het bedrijf te vinden.

Wat doe jij als Heftruckchauffeur?
Als Heftruckchauffeur werk jij in een loods of het magazijn. Jij zorgt ervoor dat de goederen veilig gesorteerd worden. En jij zet de juiste vracht klaar voor vervoer. Ook verricht jij allround werkzaamheden zoals het controleren van orders, het bijhouden van voorraden en administratieve taken. Het werk is dus afwisselend. En geen enkele dag hetzelfde.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zoeken niet naar opleiding of ervaring. Maar naar harde werkers die zich willen ontwikkelen. Het helpt wel als jij een goed inschattingsvermogen en een goede reactiesnelheid hebt. Dit is namelijk de basis om veilig en nauwkeurig te werken. Ook ben jij flexibel en bereid om vroeg te beginnen. Om over te werken. Of om wisselende diensten te draaien. Verder helpt het enorm als jij een rijbewijs en eigen vervoer hebt.

Wil jij dus aan de slag als Heftruckchauffeur? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar