Vacatures

Werk én ontwikkel je in de Horeca

Werken in de Horeca. Je verdient er goed mee. Je ontwikkelt je er goed. Je leert hard werken. En het is onwijs flexibel. Ben jij op zoek naar zo een baan? Dan heb je geluk. Want wij kennen werkgevers op Schiphol die zoeken naar gastvrije en hard werkende medewerkers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Er zijn verschillende smaken. Zo kan je aan de slag als bijvoorbeeld Horecamedewerker, Kassamedewerker, Allround Medewerker of Medewerker Bediening. Voor alle functies geldt dat jij het gezicht bent van het restaurant. Of jij nu dus een kopje koffie maakt, biertjes tapt, cocktails mixt, de lekkerste gerechten serveert óf afrekent met klanten. Jij levert altijd de best mogelijke service. En jij doet vooral ook met een prachtige glimlach op je gezicht.

Waar zoeken wij naar?
Heb jij ervaring? Dan ben jij zeker welkom. Heb jij geen ervaring? Dan ontdekken wij graag waarom jij toch de kandidaat ben die wij zoeken. Gastvrij. Sociaal. Verantwoordelijk. En flexibel. Dat zijn namelijk vooral kwaliteiten waar wij naar zoeken. Verder vind jij het leuk om onderdeel te zijn van een team. Maar kan jij ook goed in je eentje knallen. Ook beheers jij de Nederlandse en/of Engelse taal. En werk jij graag in een omgeving waarin hard gewerkt wordt.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij komt werken in een omgeving waar het nooit saai is. Jij leert elke dag bijzondere mensen kennen. En je hoort de mooiste verhalen. Het is dus een baan waarmee jij jezelf als mens écht kan ontwikkelen. Je salaris is daarnaast  afhankelijk van je ervaring, maar start vanaf je 21e wel vanaf € 13,50 per uur. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding. En is het werk flexibel. Jij bepaalt dus zelf wanneer je wilt werken. Verder is het team super leuk, kan jij trainingen volgen en doorgroeien binnen de bedrijven.

Ben jij dus op zoek naar een baan met groei? En waarin geen enkele dag hetzelfde is. Solliciteer dan via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar