Facilitair, Vacatures

Een veelzijdige baan als Secretaresse

Vind jij afwisseling in je werk belangrijk? En ben jij op zoek naar een leuke parttime baan bij een tof bedrijf? Dan kennen wij zo een bedrijf. Zij zijn namelijk op zoek naar een Junior Secretaresse die óók verantwoordelijk wordt voor de facilitaire taken? Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor secretariële en administratie werkzaamheden. Jij beheert de agenda’s van meerdere directieleden. Jij verwerkt mailtjes, telefoontjes en ontvangt bezoekers. Jij plant, organiseert en verzorgt vergaderingen. Jij beheert het (digitale) archief. En jij ondersteunt bij notariële en juridische processen. Ook ondersteun jij dus op facilitair gebied. Jij beheert onder andere het wagenpark en verzorgt de administratieve afwikkeling van het gebouwbeheer.

Waar zoeken wij naar?
Om te beginnen iemand met een (opleidings)achtergrond op secretarieel gebied. Verder is het vooral belangrijk dat jij het leuk vindt om te schakelen tussen verschillende taken. En dat jij rustig blijft in hectische situaties. Dit kan jij omdat jij graag actie onderneemt, nauwkeurig werkt en een goed organisatietalent hebt. Krijg jij dus te maken met knelpunten? Dan weet jij hiermee om te gaan. Verder ben jij integer, communicatief vaardig, flexibel en klantgericht. Ook beheers jij de Nederlandse en Engelse taal goed in woord in geschrift. En kan jij goed omgaan met Microsoft Office. Spreek je ook nog eens Duits? Dan heb jij al direct een streepje voor.

Wat biedt de werkgever je?
Jij gaat aan de slag bij een écht Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Hier maak jij, wanneer jij het goed doet, kans op een vast contract. Ook krijg jij veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Verder heerst binnen het bedrijf een relaxte werksfeer en wordt er altijd open en direct met elkaar gecommuniceerd. En natuurlijk ontvang jij een goed salaris en worden je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

Ben jij dus de veelzijdige kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar