Logistiek, Vacatures

Heerlijk buiten werken als Koerier

Zit jij graag dagelijks achter het stuur? En werk jij graag in de buitenlucht? Dan is het werken als koerier misschien wel iets voor jou? Zoek jij zo een baan? Mooi. Want wij kennen een bedrijf dat jou goed kan gebruiken. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent de hele dag onderweg om pakketten af te leveren bij de klanten. Aan het begin van de dag haal jij alles op. En tijdens de dag zorgt jij ervoor dat al jouw pakketten op tijd en in goede staat worden afgeleverd. Jij navigeert je op een slimme wijze door het verkeer. En jij bezorgt de pakketten op een klantgerichte manier. Jij maakt je klanten blij met hun bezorging. Ben jij klaar met al jouw ritten? Dan help jij je collega’s om ook hun route af te maken.

Waar zoeken wij naar?
Het is belangrijk dat jij minimaal één jaar je rijbewijs B hebt. Verder weet jij goed met klanten om te gaan. En weet jij goed zelfstandig, maar vooral ook door te werken. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je dagplanning. En jij stopt op veel plekken tijdens een dag. Hier ga jij dus op een goede en veilige manier mee om. Verder ben jij flexibel omdat de werktijden wisselend zijn. En helpt jij je collega’s graag als dit nodig is. Spreek jij ook nog eens Nederlands? Dan heb jij een streepje voor.

Wat biedt de werkgever jou?
Een toffe en zelfstandige baan waarin je elke dag lekker onderweg bent. Verder kom jij te werken bij een bedrijf dat gevestigd zit in de haven. Hier is geen enkele dag hetzelfde. En word jij onderdeel van een hecht team dat voor elkaar klaar staat. Daarnaast krijg jij een salaris dat pas bij je achtergrond en ervaring. Doe jij het binnen dit bedrijf goed? Dan kan jij al snel doorgroeien naar een positie met meer verantwoordelijkheden en taken.

Ben jij dus op naar een toffe baan waarin jij de hele dag lekker onderweg bent? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar