Vacatures

Snel aan de slag als Schoonmaker?

Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan in de schoonmaak? Dan heb je geluk. Want wij zoeken naar Schoonmakers in Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht en Rhoon voor één van onze opdrachtgevers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij maakt één of meerdere zorgcentra schoon. Nadat jij bent langs geweest is alles weer heerlijk fris en kan er weer netjes gewerkt worden.

Waar kom jij te werken?
De schoonmaakwerkzaamheden zijn van maandag tot en met vrijdag in Hendrik-Ido-Ambacht en Rhoon van 16:30 tot 18:15 uur. En in Barendrecht van 18:00 tot 20:30 uur. Wil jij meer uren werken? Dan is het mogelijk om de locaties Barendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht met elkaar te combineren.

Waar zijn wij naar op zoek?
Geen ervaring? Geen enkel probleem. Wij zoeken vooral naar mensen die het ook écht leuk vinden om als schoonmaker aan de slag te gaan. Jij bent dus zelfstandig en houdt van hard werken. Wat wel écht belangrijk is, is dat jij een rijbewijs én eigen vervoer hebt.

Voor wie ga jij aan de slag?
Jij gaat aan de slag voor één van onze opdrachtgevers. Hier krijg jij een mooie kans, een passend salaris en de kans om vooral ook lekker te werken. Wil jij je daarnaast verder ontwikkelen, naar bijvoorbeeld een andere functie. Geweldig. Daar helpen wij je dan graag mee.

Wil jij dus snel parttime aan de slag als schoonmaker? En ben jij een harde werker? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar