Vacatures Inactief

Aan de slag als Shift Manager Barista’s?

Ben jij gek op koffie? Ben jij klantgericht, positief en leergierig? Én beschik jij over leidinggevende kwaliteiten? Dan hebben wij een mooie kans voor je waarmee jij jezelf verder kan ontwikkelen als leider. Want wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar Shiftmanagers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga je doen?
Jij bent als leidinggevende het aanspreekpunt voor je team van Barista’s. Jij zorgt ervoor dat het team lekker draait. En jij voelt je hier vooral ook verantwoordelijk voor. Jij bent dus écht het verlengstuk van de Store Manager. Jij delegeert taken en jij helpt mee in de winkel. Verder werk jij mee binnen het team. Ook maak jij voor gasten de lekkerste koffie producten. Hierbij doe jij meer dan je best om je gasten van een geweldige ervaring te voorzien. Jij heet hen van harte welkom. En jij zorgt er, samen met je team, voor dat de winkel er fantastisch uitziet.

Waar zijn wij naar op zoek?
Gastvrij. Sociaal. En enthousiast. Dat zijn de kwaliteiten die tellen voor deze functie. Ook is het belangrijk dat jij flexibel bent. Want het is ook belangrijk dat jij regelmatig beschikbaar bent voor de weekenden en feestdagen. Jij hebt dus geen standaard negen tot vijf mentaliteit. Verder kan jij een team aansturen met jouw leidinggevende kwaliteiten. Maar werk jij ook graag in dit team. Jij bent een écht voorbeeld voor je collega’s. Daarnaast beheers jij de Nederlandse en Engelse taal. Zo kan jij altijd een praatje maken met de gasten.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een salaris tussen de 2000 en 2400 euro volgens het CAO Horeca. Dat betekent dus ook 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Ook kan jij lekker veel uren werken. En zijn de uren vrij flexibel. Doe jij het goed? Dan zijn er mogelijkheden voor een vast contract, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Verder werk jij in een super team, kan je genieten van gratis koffie en allerlei andere toffe kortingen.

Ben jij dus de (toekomstige) leider die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar