Nieuwste vacatures

Tweetalig Customer Service Medewerker gezocht

Beheers jij de Vlaamse én Franse taal zowel in woord als geschrift? En ben jij op zoek naar een klantgerichte baan in de incassowereld. Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Voor één van de snelst groeiende bedrijven in Europa zoeken wij namelijk naar Tweetalige Customer Service Medewerkers. Ben jij dus de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij behandelt de incassodossiers via de mail of telefoon. Hierbij leg jij de gemaakte afspraken en contactmomenten vast. Verder benader jij debiteuren telefonisch en schriftelijk, monitor en bewaak jij de voortgang van dossiers, maak jij betalingsregelingen en onderhoud jij contact met verschillende opdrachtgevers.

Waar zijn wij naar op zoek?
Ervaring is de incasso is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Bij deze werkgever krijg jij namelijk de kans om je te ontwikkelen. Via een incassotraject leer jij uiteindelijk zelfstandig vorderingen te incasseren. Wel is het belangrijk dat jij graag in contact staat met mensen, altijd klantvriendelijk blijft en een echte doorzetter bent.

Wat zijn de functie-eisen?
Voor de functie vragen wij om een hbo werk- en denkniveau. Verder ben jij tussen de 32 en 40 uur beschikbaar en is het belangrijk dat jij zowel de Vlaamse als Franse taal beheerst, zowel in woord in geschrift. Ook woon jij bij voorkeur in de omgeving Brussel en heb jij ervaring met klantcontact. Ook beschik jij over een representatief voorkomen, een positieve instelling en hou jij van resultaten behalen. Als laatst ben jij in staat om een uittreksel uit het strafregister te overleggen.

Wat biedt deze werkgever jou?
Jij krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen bij één van de snelst groeiende bedrijven in Europa. Een goed voorbeeld daarvan is de opening van een nieuwe vestiging in Brussel. Verder ontvang jij een salaris tussen de € 2.000 en € 2.500, uiteraard afhankelijk van je ervaring. Ook ontvang jij een reiskostenvergoeding en kent het salaris extralegale voordelen.

Is dit de kans waarnaar jij zoekt. Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Ben jij eerst op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31(0)10-7670555.

Author


Avatar