Nieuws

12×12 verhalen van 12 R’damse toppers

Omdat wij in 2020 alweer 12 jaar bestaan gaan wij, vanaf woensdag 10 juni, 12 personen interviewen die de afgelopen jaren hebben mee gedaan, mee geholpen en/of mee gewerkt aan onze projecten. En wij kunnen alvast verklappen dat er een heleboel mooie verhalen tussen zitten. Kijk je dus ook mee? 

In de interviews gaan wij het vooral hebben over de route die deze personen hebben afgelegd, welke leerlessen zij hieraan hebben overgehouden en welke doelen zij nog meer willen behalen. Wij zenden alle interviews live uit via onze Facebook pagina. De interviews blijven hier ook beschikbaar en worden na afloop ook nog eens gedeeld in de vorm van een podcast. Ook delen wij de mooiste boodschappen in korte video’s van één minuut.

Op woensdag 10 juni om 19:30 uur trappen wij af met onze oud-voorzitter Steven Lammering, in het dagelijks werkzaam bij het Havenbedrijf Rotterdam. Sinds januari 2020 is hij daarnaast Raadslid Veiligheid en Bestuur namens de PVDA Rotterdam en wij zijn dan ook bijzonder nieuwsgierig naar zijn verhaal. Vervolgens is het de weken tijd voor de verhalen van Gershwin Bonevacia, Lorenzo Elstak, Nick van Ruijven, Feryaad Moennoe, Elise Toonen, Derek Otte, Matthijs Spittel, Prawien Dhoen, Ismail Aghzanay, YMP en Melissa Lopes.

Weklijks stellen wij onze gasten voor. Wil jij dit niet afwachten? Dan kan jij ook een herinnering instellen via onze Facebook pagina. Jij krijgt dan een melding wanneer wij live gaan. Heb jij geen Facebook profiel? Oók dan kan jij via onderstaande button wekelijks alle (live) interviews bekijken.

Author


Avatar