Young UP

De 2e #5AMChallenge

Als jij dit bericht leest, dan ben jij, voor de eerste of misschien zelfs al de tweede keer, geïnteresseerd in #5AMChallenge. Wij starten op dinsdag 16 juni en de algemene opzet heb ik hieronder uitgewerkt. Ik hoop dat deze je aanspreekt en dat jij natuurlijk met ons meedoet.

Waarom een #5AMChallenge?

Steeds vaker stuitte ik in artikelen, video’s of (luister)boeken op de voordelen van het vroeg opstaan.In april zij wij dan ook gestart met een #5AMChallenge en dat is goed bevallen. Om die reden hebben we besloten om het gewoon nog een keer te doen en ook deze keer dus weer met zoveel mogelijk mensen. Op dinsdag 16 juni gaan wij hier dus mee van start en het verschil het de eerste #5AMChallenge is dat wij pas op deze dag de duur (lees: het aantal dagen) bekend maken. Laat je dus verassen.


Wat gaan we doen?

We staan op werkdagen op om 05:00 uur. Vervolgens trappen wij van 05:15 tot 05:30 uur de dag (online) met elkaar af met een Zoom meeting. Het idee is om dagelijks de ruimte te bieden aan iemand die zijn of haar verhaal wilt delen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over jouw motivatie is om vroeg op te staan, welke voordelen jij ervaart (of nastreeft ), wat je (gewenste) routine is óf waar jij moeite mee hebt. De opzet is eigenlijk nooit in steen gegoten en heeft eigenlijk vooral als doel om elkaar te steunen bij het volmaken van de #5AMChallenge.

 

Ben jij erbij? Meld je dan aan via onderstaande button.Hierbij is het goed om te vermelden dat ook aan deze 2e #5AMChallenge geen kosten verbonden zijn. Verder kan je in het formulier ook aangeven welke vorm  van contact jouw voorkeur heeft.

#5AMChallenge

Hieronder een video over de voordelen van vroeg opstaan.

Author


Avatar