Dwight Krolis

Doe mee aan de #5AMChallenge?

Super om te zien dat onze #5AMChallenge jou op één of andere manier bereikt. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar mensen die willen meedoen. Hieronder vind jij dan ook meer informatie over de opzet van de #5AMChallenge. Word jij hier enthousiast van? Probeer het dan gewoon eens uit en meld je aan.

Hoe is het begonnen?
Steeds vaker stuitten wij op de vele voordelen van het vroeg opstaan. In april besloten wij om het gewoon eens te proberen. En dat is goed bevallen. Dit kwam onder andere omdat wij er niet alleen voor stond, maar juist met zijn allen het avontuur aangingen. Met zijn allen hebben wij de #5AMChallenge dus afgemaakt. Omdat dit goed voelde, wilden wij het hier niet bij laten en hebben wij de #5AMChallenge uitgebreid met 90 dagen.

Wat doen wij?
Wij staan op werkdagen op om 05:00 uur. Vervolgens trappen wij van 05:15 tot 05:30 uur de ochtend (online) met elkaar af met een Zoom sessie. Dit zijn open sessies waarin ruimte wordt geboden aan de personen die zich geroepen voelen om te wat te delen. Dit kan echt van alles zijn. Denk bijvoorbeeld gaan aan je motivatie om vroeg op te staan, welke voordelen jij ervaart (of nastreeft ), wat je (gewenste) routine is óf waar jij moeite mee hebt. De sessies zijn niet in steen gegoten en dienen vooral als een ‘stok achter de deur’. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat deze korte sessies telkens weer zorgen voor mooie nieuwe inzichten.

Hoe lang doen wij dit?
Wij zijn op maandag 15 juni begonnen met de nieuwe #5AMChallenge en deze duurt in totaal 90 werkdagen. Dat wil zeggen dat ons avontuur op 16 oktober te einde komt. Dat wil overigens niet zeggen dat wij er ook mee stoppen. Als het (groeps)gevoel nog steeds goed is? Dan is er een grote kans dat wij gewoon verder gaan met de #5AMChallenge.

Kan ik meedoen?
Natuurlijk! Hoe meer mensen meedoen, des te mooier het avontuur wordt. Instromen is simpelweg altijd mogelijk. Dus mocht jij het eens willen proberen? Dan ben jij van harte welkom.

Ben jij dus nieuwsgierig naar de (vele) voordelen van het vroeg opstaan? Meld je dan aan via onderstaande button en dan zien wij je snel. Onthoud daarnaast dat je, óók na het aanmelden, tot niks verplicht bent. Natuurlijk hopen wij dat jij zo lang mogelijk meedoet, maar wij weten ook wel dat vroeg opstaan helaas ook niet voor iedereen weggelegd. Verder zijn er (nog) geen kosten verbonden aan het meedoen aan de #5AMChallenge.

#5AMChallenge

Hieronder een video over de voordelen van vroeg opstaan.

Author


Avatar