Young UP

Doe mee aan de #5AMChallenge?

Als jij dit bericht leest, dan heeft onze #5AMChallenge jou op één of andere manier bereikt. En daar ben  ik bijzonder blij mee. Wij zijn al met een hele mooie groep mensen. Echter hoe meer mensen meedoen aan de #5AMChallenge, des te leuker het wordt. Hieronder vind jij dan ook meer informatie over de opzet van de #5AMChallenge. Spreekt deze je aan? Dan hoop ik dat jij meedoet en je dus aanmeld.

 

Waarom een #5AMChallenge?

Steeds vaker stuitte ik op de vele voordelen van het vroeg opstaan. In april besloot ik dan ook om het gewoon eens te proberen. En dit is goed bevallen. Dit kwam onder andere omdat ik er niet alleen voor stond. Ik ben de #5AMChallenge namelijk aangegaan met een leuke groep mensen. Zij reageerden allemaal op mijn oproep en samen hebben wij de #5AMChallenge afgemaakt. Omdat dit goed voelde, wilden wij het hier niet bij laten. Wij hebben dan ook besloten om de #5AMChallenge uit te breiden.

 

Wat gaan we doen?

We staan op werkdagen op om 05:00 uur. Vervolgens trappen wij van 05:15 tot 05:30 uur de dag (online) met elkaar af met een Zoom sessie. Dit zijn open sessies waarin ruimte wordt geboden aan de personen die zich geroepen voelen om te ‘delen’. Dit kan bijvoorbeeld gaan over je motivatie om vroeg op te staan, welke voordelen jij ervaart (of nastreeft ), wat je (gewenste) routine is óf waar jij moeite mee hebt. Dit mag eigenlijk van alles zijn. De sessies zijn namelijk niet in steen gegoten en dienen vooral als een ‘stok achter de deur’.

 

Wanneer starten wij?

Wij starten om de 4 weken een nieuwe 20-daagse sprint en doen dit tot en met 16 oktober. Dat wil zeggen dat je om de 4 weken kunt instromen, namelijk vanaf maandag 15 juni, maandag 13 juli, maandag 10 augustus en maandag 07 september. Elke ‘sprint’ duur dus in totaal 20 dagen. Wil jij echter langer blijven meedoen? Dan ben je van harte welkom om erbij te blijven. Sterker nog, we houden er zelfs graag bij!

 

Durf jij het avontuur aan? Meld je dan aan via onderstaande button. Goed om te weten dat je tot niks verplicht bent. Wij hopen natuurlijk dat je zo lang mogelijk meedoet, maar die keus is altijd helemaal aan jou. Om die reden zijn er dan ook (nog) geen kosten aan verbonden.

#5AMChallenge

Hieronder een video over de voordelen van vroeg opstaan.

Author


Avatar