Dwight Krolis

Doe mee aan de #5AMChallenge

Maandag 4 oktober met een nieuwe 20-daagse #5AMChallenge. Deze duurt tot en met vrijdag 29 oktober. En is zoals altijd alleen op werkdagen. Geïnteresseerd? Bekijk dan hieronder de opzet en meld je aan.

Wat gaan wij doen?
Wij staan elke werkdag om 05:00 uur op. Vervolgens trappen wij de ochtend gezamenlijk af met een (online) incheckmoment. Dit moment duurt van 05:15 tot 05:30 uur. Dit zijn open sessies waarin ik verschillende thema’s bespreek die verbonden zijn aan het vroeg opstaan. Ook is er de ruimte om te delen. Maar dit is zeker niet verplicht.

Waarom doe ik dit?
In 2020 heb ik meerdere -challenges- georganiseerd. En dit was telkens weer een mooie ervaring. Eind vorig jaar besloot ik zelfstandig hiermee verder te gaan. Dit is een lange tijd goed gegaan. Maar de laatste tijd werd dit steeds moeilijker. Om die reden leek het mij een goed idee om weer ouderwets vroeg op te staan met een mooie groep mensen die ook de voordelen hiervan willen (her)ontdekken. Ook heb ik de afgelopen jaren veel mooie leerlessen opgedaan die (in)direct verbonden zijn aan het vroeg opstaan. Deze deel ik nu ook graag. En nog mooier zou het zijn als ik ook van anderen kan leren.

Hoe kan jij meedoen?
Instromen is mogelijk tot en met uiterlijk vrijdag 08 oktober. Wil jij dus samen met mij en een mooie groep andere mensen vroeg opstaan de komende maand? Meld je dan aan via onderstaande button.

Na het aanmelden ontvang jij een e-mail met de belangrijkste informatie. Neem deze e-mail goed door. Heb je geen e-mail gehad? Check dan even je spam folder of ongewenste mail.

#5AMChallenge

Bekijk de voordelen van vroeg opstaan.

Author


Avatar