Young UP

21-daagse #5AMChallenge

Als jij dit bericht leest, dan ben jij geïnteresseerd in de 21-daagse #5AMChallenge. Deze start op 28 april en de opzet heb ik hieronder uitgewerkt. Ik hoop uiteraard dat het je aanspreekt.

Waarom een #5AMChallenge?

Steeds vaker stuitte ik in artikelen, video’s of (luister)boeken op de voordelen van het vroeg opstaan. Hierin kwam ook vaak terug dat je in het begin door de moeheid heen moet vechten, maar dat je na een periode van twee weken eraan begint te wennen. Mij leek het leuk om dit experiment aan te gaan met zoveel mogelijk andere mensen. Om die reden ben ik hier dus mee begonnen.

 

Wat gaan we doen?

We staan op werkdagen op om 05:00 uur. Vervolgens trappen wij van 05:15 tot 05:30 uur de dag (online) met elkaar af met een Zoom meeting. Het idee is dat dagelijks één á twee personen kort hun verhaal delen over bijvoorbeeld wat hun motivatie is om vroeg op te staan, welke voordelen zij ervaren (of nastreven), wat hun routine is óf waar zij moeite mee hebben. Dit is wat mij betreft niet in steen gegoten, want het doel moet volgens mij vooral zijn om elkaar te steunen bij volmaken van de #5AMChallenge.

 

Doe jij mee? Meld je dan aan via onderstaande button. Goed om te weten is dat hier geen kosten aan verbonden zijn en dat ik jouw gegevens alleen gebruik voor de #5AMChallenge. In het formulier kan je ook aangeven welke vorm van contact jouw voorkeur heeft.

Tot dinsdag!

#5AMChallenge

Hieronder een video over de voordelen van vroeg opstaan.

Author


Avatar