Dwight Krolis

Doe jij mee aan de #6AMChallenge?

Maandag 14 december starten wij met een nieuwe 21-daagse #6AMChallenge. Deze duurt t/m vrijdag 15 januari en is zoals altijd alleen op werkdagen. Ook de aankomende feestdagen slaan wij dus over. Geïnteresseerd?. Bekijk dan hieronder de opzet en meld je aan.

Wat gaan wij doen?
Wij trappen de ochtend af met een online groepsgesprek. Dit doen wij elke werkdag om 06:00 uur met een Zoom sessie van 15 minuten. Dit zijn open sessies waarin iedereen mag delen. Denk bijvoorbeeld aan je motivatie om vroeg op te staan, welke voordelen jij nastreeft, wat je routine is óf waar jij moeite mee hebt. Delen is overigens niet verplicht. Je kan ook gewoon meeluisteren. Ieder zijn eigen ding.

Waarom doen wij dit?
Een half jaar lang hebben wij met de #5AMChallenge de voordelen ervaren van vroeg opstaan. Wij werken aan ons eigen ochtendritueel en ontdekten dat de online groepsgesprekken een perfecte –stok achter de deur- waren. Deze hielpen ons bij het vroeg opstaan. Het was dus tijd voor een nieuwe uitdaging en deze keer is dat een #6AMChallenge. Puur om te kijken hoe dit tijdstip ons bevalt.

Kan ik meedoen?
Uiteraard. Wij hebben je er graag bij en instromen is mogelijk zolang de #6AMChallenge loopt. Wil jij het dus proberen? Meld je dan aan via onderstaande button en dan sturen wij je alle informatie toe via de mail. Heb je geen mail gehad? Check dan altijd even je spam folder of ongewenste mail.

Na het aanmelden ben je tot niks verplicht. Wij hopen dat jij zoveel mogelijk dagen meedoet. Maar dit is een afweging die iedereen zelf maakt. Verder zijn er géén kosten verbonden aan deze #6AMChallenge.

#6AMChallenge

Hieronder een video over de voordelen van vroeg opstaan.

Author


Avatar