Succes met je Toekomst

Aankondiging Succes met je Toekomst

Mijn naam is Dwight. En ik kom binnenkort langs bij jou in de klas om meer te ontdekken over wat jij na dit schooljaar gaat doen. Want voordat je het weet is dit schooljaar voorbij. Ga jij dan doorstuderen? Ga jij werken? Of weet je het nog niet?

Wat je keus ook is, ik help jou de komende tijd graag een handje. Tijdens mijn bezoek ga ik hier graag met jou en je klas over in gesprek. Ook deel ik tips waar jij direct mee aan de slag kan en vertel ik je meer over hoe ik je nog verder wil helpen.

Nu al op zoek naar meer informatie? Bekijk dan ook zeker even onderstaande video.

Heb jij al direct vragen? Of ben je misschien nu al op zoek naar tips waar je mee aan de slag kan? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Wij helpen je graag op weg.

Author


Avatar