Nieuws, Workshops

25/02/20: Succesvol met Agile [workshop]

Ben jij al bekend met Agile werken? Agile is namelijk een term die niet meer weg te denken is uit onze snel veranderende wereld. Daarom organiseren wij op dinsdag 25 februari een toffe workshop, namelijk “Succesvol met Agile”. Ben jij dus benieuwd naar de waarde van Agile en naar hoe het van betekenis kan zijn voor jouw loopbaan? Meld je dan snel aan.

Agile betekent letterlijk behendig, flexibel en wendbaar. Met Agile is het namelijk mogelijk dat jij je snel weet aan te passen aan gewijzigde situaties. Agile gaat dus vooral ook om het omarmen van veranderingen en leert je omgaan met deze veranderingen. Ook grote bedrijven zoals ABN AMRO, ING en Shell werken al lange tijd vanuit dit principe. Tijdens deze workshop laten wij jou kennis maken met Agile én leer je direct hoe jij het kunt toepassen.

Wat: Succesvol met Agile | Workshop
Wanneer:
dinsdag 25 februari
Inloop:
vanaf 17:30 uur
Programma:
van 18:00 tot 20:00 uur
Adres:
Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam

De “Succesvol met Agile” workshop wordt verzorgd door Remco Hogenbirk. Hij is in het dagelijks leven werkzaam als Agile Coach voor toffe bedrijven zoals ING. Omdat hij gelooft in geven, helpt hij jou graag verder in jouw carrière. Dit doet hij graag samen met jou tijdens een inspirerende en interactieve workshop.

 

Ben jij dus nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Agile en wat dit voor jou kan betekenen? Meld je dan aan via onderstaande button, want voor deze workshop zijn slechts een aantal plekken beschikbaar. Reserveer je plekje dus op tijd.

Author


Avatar