Nieuws

Verslag Netwerkdiner Sociaal Werker

Op donderdag 02 juni organiseerden wij een netwerkdiner voor laatstejaarsstudenten van de opleiding Sociaal Werker. Zij gingen, onder het genot van een heerlijke maaltijd, in gesprek met allerlei soorten professionals. En dat smaakte absoluut naar meer.

Voorafgaand aan het netwerkdiner dienden de studenten hun netwerkverzoek bij ons in. En gingen wij voor hen op zoek naar passende professionals. Tijdens het netwerkdiner ontmoette zij elkaar in een relaxte en ongedwongen sfeer. En hadden zij dus volop tijd om elkaar, maar ook zeker hun andere tafelgenoten, te leren kennen én bevragen. Wij kijken dan ook terug op een geslaagde avond met lekker eten, mooie gesprekken en nieuwe contacten.

Nieuwsgierig naar hoe het eraan toe ging tijdens het netwerkdiner? Of naar hoe studenten óf professionals de avond ervaren hebben. Bekijk dan hieronder het sfeerverslag.

Het netwerkdiner organiseerden wij in samenwerking met de opleiding Sociaal Werker van het Albeda College. Hier ondersteunden wij studenten bij het versterken van hun beroepsbeeld. Hiervoor organiseerden wij meerdere workshops én een netwerkdiner voor geïnteresseerde laatstejaarsstudenten.

Ben jij zoek naar meer informatie over de samenwerking? Of ben jij nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Author


Avatar