Video's

Allysha Hall [#1MinuteMessage]

In ons dagelijks leven komen wij allemaal persoonlijke uitdagingen tegen. Een aantal van deze uitdagingen maken wij zichtbaar. Dit doen wij via korte video’s waarin iemand zijn of haar verhaal vertelt. Hierin staat telkens een andere belevingswereld centraal. In deze video luisteren we naar het verhaal van Allysha over het maken van keuzes.

 

Hoe pak jij dit aan? Doe jij alles het liefst zelf? Vraag jij juist vaak om hulp? Én hoe eng vind jij het om anderen om hulp te vragen. Wij merken namelijk dat niet iedereen het makkelijk vindt om hulp te vragen. En dat is zonde, want er zijn juist heel veel mensen die graag wat voor een ander doen.


Wij zijn ook erg benieuwd naar jouw ervaring en de uitdagingen waar jij mee te maken hebt. Wil jij deze met ons delen? Doe dit dan via onderstaande link. Hiermee word je verwezennaar de video op onze Facebook pagina. Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Misschien dat tijdens de volgende video wel jouw verhaal centraal staat.

Author


Avatar