Nieuws

Stem op Young UP voor een Appeltje van Oranje

Wij zijn geselecteerd voor een Appeltje van Oranje. Dat betekent dat wij meedoen aan de Online Stemtiendaagse en dat jij van 08 tot en met 17 januari kunt stemmen op Young UP. Dankzij jouw support hopen wij kans te maken op een Appeltje van Oranje. Kunnen wij op je stem rekenen?

Het Appeltje van Oranje is de prijs voor succesvolle sociale initatieven die mensen betrekken bij de samenleving. Dit jaar is het thema jong en sociaal ondernemend. Het Appeltje van Oranje bestaat uit een prijs van € 15.000 en een bronzen beeldje gemaakt door Prinses Beatrix. De prijs wordt elk jaar in mei uitgereikt door de beschermvrouwe van het Oranje Fonds, namelijk Koningin Máxima.

Met Jouw Opstelling Voor Succes hebben wij de afgelopen twee jaar meer dan 100 jongeren naar werk begeleid. Ook is het overgrote deel van deze groep nog steeds aan het werk. Wij zijn nog lang niet klaar en willen de komende jaren nog veel meer jongeren ondersteunen in hun banenjacht. Om die reden hopen wij dit jaar een Appeltje van Oranje te winnen.

Geloof jij ook dat wij met Jouw Opstelling Voor Succes een Appeltje Van Oranje verdienen? Support ons dan en stem op ons via onderstaande button. Vergeet ook zeker niet de pagina te delen en help ons om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Author


Avatar