Young UP

Enthousiaste vrouw zoekt baan in de zorg

Wij ondersteunen dagelijks onze jongeren en jongvolwassenen bij het scoren van een baan die bij hen past. Dit doen wij onder andere door onze talenten voor te stellen in ons netwerk.

Via onderstaande video willen wij je dan ook graag voorstellen aan één van onze deelnemers. Het gaat hier om een behulpzame en enthousiaste vrouw die beschikt over ruimte ervaring in de huishoudelijke hulp. Nu wil zij zich graag verder ontwikkelen in de zorg en hulpverlening om uiteindelijk als verzorgende aan de slag te gaan. Hiervoor studeert zij zelfs graag door.

Bent u dus op zoek naar een hulpvaardige en klantgerichte vrouw om uw team te versterken? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande button. Wij delen vervolgens graag het cv van de kandidaat met u. U bent vervolgens geheel vrij om rechtstreeks contact met hem op te nemen.

Goed om te weten is dat aan de onze bemiddeling geen kosten verbonden zijn. Al onze inspanningen zijn namelijk puur gericht op het creëren van nieuwe perspectieven voor onze jongeren en jongvolwassenen. Wilt u hier toch meer informatie ontvangen óf heeft u vragen over de kandidaat? Neemt u contact met ons op.

Author


Avatar