#ThrowBackThursdays

Barcelona Camp Rotterdam [#TBT #7]

Sinds de oprichting in 2008 hebben wij 33 projecten ontwikkeld en gelanceerd. De komende tijd plaatsen wij wekelijks een #ThrowbackThursday en kijken wij terug naar de mooiste momenten. Vandaag blikken wij terug op Barcelona Camp Rotterdam dat wij in de zomer van 2011 organiseerden.

 

Van 08 tot en met 11 augustus 2011 organiseerden wij het Barcelona Camp Rotterdam op het terrein van Spartaan ’20. Dit was een voetbalkamp voor 40 jonge voetballiefhebbers van 8 tot en met 14 jaar. Zij genoten elke ochtend en middag van een goed gevuld voetbalprogramma, werden verwend met heerlijke hapjes en drankjes én ontvingen een volledig voetbaltenue. Op de laatste dag van het kamp ontvingen alle deelnemers ook nog eens een medaille en werden een aantal kinderen in het zonnetje gezet vanwege een bijzondere prestatie.

 

De organisatie van het project lag vrijwel volledig in de handen van getalenteerde jongeren als Abdirahman Abdi en Uriah Gallant. Daarnaast werd dit mooie project mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Rotterdam, NVV Wonen en de Jongerenbijdrageregeling van Thuis op Straat.

 

Nieuwsgierig naar hoe het eraan toe ging tijdens Barcelona Camp Rotterdam? Bekijk dan snel onderstaand het videoverslag.


Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van Young UP? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt maximaal één keer per maand een bericht van ons en je kunt je natuurlijk altijd weer uitschrijven.

Author


Avatar