Your address will show here +12 34 56 78
Bevestiging

Bedankt

Bedankt voor het invullen van de vragenlijst.

Wij gaan jouw antwoorden én cv aandachtig bestuderen. Vervolgens nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om je aanmelding telefonisch te bespreken

Op basis van alle aanmeldingen maken wij de komende tijd een selectie van jongeren en jongvolwassenen voor wie wij het CV gaan opmaken. Dit doen wij aan de hand van de vragenlijst en het telefoongesprek. Dit blijven wij doen totdat wij het maximale aantal van 10 jongeren en jongvolwassenen bereikt hebben.

Heb jij op dit moment al vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@young-up.nl of 010-7670555. Ook kan jij ons altijd een Whatsapp berichtje sturen via 06-84398590.

  • Text Hover
Young UP

Wij ondersteunen talenten bij het veroveren en behouden van hun plek op de arbeidsmarkt. Dit doen wij door onze talenten te koppelen aan werkgevers die op zoek zijn naar goed personeel. Ook bieden wij jobcoaching aan en ondersteunen wij onze talenten met loopbaanadviezen en workshops. Verder organiseren wij netwerkevenementen waar talenten en werkgevers elkaar ontmoeten.

Op zoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje op onze talenten pagina.

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter