Nieuws

Doe mee met het Sociale Uitzendbureau

Uitzendbureaus spelen een belangrijke rol in de maatschappij en helpen dagelijks grote groepen mensen aan het werk. Toch zien wij kansen om nóg meer impact te maken. Hiervoor lanceren wij dit jaar ons nieuwe initiatief, ‘Het Sociale(re) Uitzendbureau’.

Met ons initiatief gaan wij, samen met onze collega uitzendbureaus, jongeren en jongvolwassenen met een hulpvraag begeleiden én bemiddelen naar een betaalde baan. Wij gaan een flinke groep uitzendprofessionals uitdagen om niet alleen de match tot stand te brengen, maar ook om hun kennis en ervaring te delen. Ook gaan wij onze concullega’s hierin ondersteunen. Wij delen onze ervaring, laten wij onze concullega’s kennis maken met onze aanpak, het werken met jongeren en jongvolwassenen en ontwikkelen hun coachingsvaardigheden om hun talenten passend te kunnen begeleiden.

Het uiteindelijke doel? Dat is uiteraard betaald werk. Daarom stimuleren wij onze concullega’s ook om hun talenten, wanneer zij laten zien dat zij willen en kunnen werken, voor te stellen binnen hun netwerk van werkgevers. Verder vragen wij hem om, voor een bepaalde periode, betrokken te blijven bij de ontwikkeling op en/of naast het werk van hun talenten.

Deelname aan ons initiatief is, voor zowel onze concullega’s als de deelnemende jongeren en jongvolwassenen kosteloos is. Wel maken wij graag, aan het begin van de samenwerking, afspraken over een kickback fee. Dit zodat wij toekomstige edities kunnen blijven financieren en het initiatief duurzaam kunnen uitvoeren en ontwikkelen.

Geïnteresseerd? En ben jij werkzaam als uitzendprofessional? Of werkzaam bij een uitzendorganisatie? Meld je dan aan voor één van onze (online) informatiebijeenkomsten op donderdag 04 of 11 april. Hier vertellen wij je graag meer over alle vervolgstappen.

Author


Avatar