Workshops

23/04/19: Kom jij werken aan jouw personal branding?

Ben jij op zoek naar een baan die bij je past en kan jij een duwtje in je rug gebruiken? Dan heb je geluk, want van 16 april tot en met 11 juni organiseren wij wekelijks een bootcamp op kantoor bij Young UP. Elke week wordt er een ander thema behandeld en alle bootcamps zijn voor iedereen toegankelijk. Op dinsdag 23 april is het tijd voor het –Personal Branding– Bootcamp.

Wat gaan we doen?
De afgelopen jaren hebben wij meer dan 200 jongeren en jongvolwassenen geholpen om hun verhaal in beeld te brengen én delen met hun toekomstige werkgevers. Deze kennis willen wij nu ook met jou delen. Om jezelf te onderscheiden op de arbeidsmarkt, is het namelijk belangrijk dat jij aandacht besteedt aan jouw personal branding. Samen gaan wij werken aan het versterken van jouw personal branding.


Het –Personal Branding– bootcamp trappen wij af met een aantal toffe tips. Vervolgens gaan wij ook écht werken aan jouw personal branding. Wij gaan jouw verhaal in beeld brengen en laten zien hoe jij hiermee je kansen op werk kunt vergroten. Ook delen wij feedback met elkaar en helpen we elkaar dus verder. Na afloop van dit bootcamp weet jij dus hoe jij met jouw verhaal indruk kunt maken op jouw toekomstige werkgever.


Wat krijg jij nog meer?
Na afloop van het –Personal Branding– bootcamp krijg jij als eerst natuurlijk de presentatie met alle tips die wij met jou hebben gedeeld. Ook verloten wij één van onze onderscheidende cv’s en één videopitch onder alle aanwezige deelnemers. Zij krijgen hiermee de kans om direct een mooie impuls te geven aan hun personal branding.


Ben jij erbij?
Meld je dan aan via onderstaande button, want per bootcamp zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zorg dus dat je er snel bij bent en reserveer je plekje op tijd.


Wat:
Personal Branding | Bootcamp
Wanneer: Dinsdag 23 april 2019
 Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Waar: Creative Factory (4e etage)
Adres: Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam

Author


Avatar