Workshops

16/04/19: Samen schrijven van jouw sollicitatiebrief

Ben jij op zoek naar een baan die bij je past en kan jij een duwtje in je rug gebruiken? Dan heb je geluk, want van 16 april tot en met 04 juni organiseren wij wekelijks een bootcamp op kantoor bij Young UP. Elke week wordt een ander thema behandeld en alle bootcamps zijn voor iedereen toegankelijk. Op dinsdag 16 april is het tijd voor het –Samen Schrijven– Bootcamp.

Wat gaan we doen?
De afgelopen jaren hebben wij meer dan 3.000 sollicitatiebrieven geschreven. Dit doen wij altijd in samenwerking met onze jongeren en jongvolwassenen. Deze kennis willen wij nu ook met jou delen. Samen gaan wij werken aan het opstellen van een sterke brief.


Het –Samen Schrijven– bootcamp trappen wij af met een aantal toffe tips. Vervolgens gaan wij ook écht samen jouw brief uitschrijven. Ook delen wij feedback met elkaar en helpen we elkaar dus verder. Na afloop van dit bootcamp ben jij dus in het bezit van een sterke brief waarmee jij indruk gaat maken op jouw toekomstige werkgever.

Wat krijg jij nog meer?
Na afloop van het –Samen Schrijven– bootcamp krijg jij als eerst natuurlijk de presentatie met alle tips die wij met jou hebben gedeeld. Ook krijgen alle aanwezige deelnemers toegang tot onze online training: “Schrijf een goede sollicitatiebrief” én ontvange zij een aantal sollicitatiebrieven. Deze voorbeelden kan jij in de toekomst gebruiken om je kans op succes te vergroten.


Ben jij erbij?
Meld je dan aan via onderstaande button, want per bootcamp zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zorg dus dat je er snel bij bent en reserveer je plekje op tijd.

Wat: Samen Schrijven | Bootcamp
Wanneer:
Dinsdag 16 april 2019
Tijd:
14:00 – 16:00 uur
Waar:
Creative Factory (4e etage)
Adres:
Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam

Author


Avatar