Your address will show here +12 34 56 78
Social Branding

Vertel je verhalen

Het imago van jouw bedrijf is cruciaal in een concurrerende arbeidsmarkt. Want in een tijd waarin het aantrekken van talent steeds moeilijker wordt, worden werkgevers gedwongen zich te onderscheiden.

Met social branding ondersteunen wij werkgevers hierbij. Dit doen wij met sterk gepersonaliseerde campagnes waarin wij het sociale werkgeversimago centraal stellen. Wij laten zien welke impact zij al maken óf willen maken, helpen hen opvallen en dragen bij aan de instroom van talent.

Meer ontdekken over sociale werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloze kennismaking waarin we jouw bedrijf graag beter leren kennen?

Onze sociale aanpak

Wij omarmen de kracht van sociaal werkgeverschap en gaan verder dan (slechts) het zichtbaar maken van werk. Wij laten de impact zien die onze werkgevers maken op mensen binnen en hun bedrijf. Wij laten zien welke impact zij hebben op hun (arbeids)markt en wij maken zichtbaar hoe hun maatschappelijke betrokkenheid eruit ziet én wat dit voor hen betekent.

Met boeiende content vertellen wij de inspirerende verhalen van onze sociale werkgevers en positioneren wij hen tegelijkertijd als aantrekkelijke werkgevers voor talent dat op zoek is naar meer dan alleen een baan.

Voordelen

Aantrekkelijk

Sociale werkgevers zijn aantrekkelijker. Want steeds meer werknemers geven de voorkeur aan werkgevers die niet alleen competitieve salarissen bieden, maar ook aandacht hebben voor hun welzijn, ontwikkeling en maatschappelijke impact.

Betrokken

Werkgevers die sociaal werkgeverschap omarmen hebben veelal een hogere mate van werknemersbetrokkenheid en – tevredenheid. Dit leidt tot een beter behoud van talent, een lager verloop en uiteraard tot minder werving en selectiekosten.

Productief

Werknemers die zich waardering en steun voelen, zijn meer betrokken en gemotiveerd om bij te dragen aan het succes van hun (sociale) werkgever. Dit leidt tot een hogere productiviteit, een betere sfeer en goede prestaties op de werkvloer.

  • Text Hover
Meer dan branding

Met social branding doen wij meer dan slechts het versterken van het beeld en de reputatie van een werkgever met als doel om een aantrekkelijke identiteit te creëren.

Wij gaan hierin verder en delen vooral de échte verhalen van sociale werkgevers en de impact die zij maken op mens, markt en maatschappij. Wij geloven erin dat deze verhalen continu verteld mogen worden. Daarom zetten wij ons dagelijks in om de verhalen van grote groepen sociale werkgevers, telkens vanuit hun unieke, perspectief zichtbaar te maken.

Onze werkwijze

Intake

We starten met een kosteloze kennismaking waarin we onderzoeken welke impact jij maakt op het gebied van mens, markt en maatschappij.

Content

Gaan we definitief samen werken? Dan starten we met het het uitwerken, opnemen en bewerken van jouw boeiende en inspirerende content.

Advies

We delen de content en geven advies over hoe deze optimaal benut kan worden. Meer ondersteuning nodig? Dan zijn we beschikbaar.

Monitoring

We volgen de effectiviteit van de campagnes en denken met je mee over hoe jij je imago als sociaal werkgever verder kan versterken.

  • Text Hover
Toegang tot talent

Wij werken dagelijks aan de ontwikkeling van talent naar, op en naast het werk. Hierdoor staan wij in contact met grote groepen en divers talent.

Een samenwerking met Young UP biedt dan ook als extra voordeel aan sociale werkgevers dat wij direct toegang kunnen bieden tot een bijzondere talentenpool. Hier vertellen wij je graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Geïnteresseerd?

Wil jij je dus ook profileren als sociale werkgever op een onderscheidende manier? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende én kosteloze kennismaking met onze sociale onderneming.