Vacatures 2017

Breekjaar zoekt een Administratieve Held

Voor Breekjaar zijn wij op zoek naar een Medewerker Aanmeldingen die gelooft in het belang van persoonlijke ontwikkeling en een drive heeft om jongeren te ondersteunen in hun zoektocht naar werk. Ben jij dus op zoek naar een leuke functie waarin jij je kan inzetten voor jongeren? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Over Breekjaar

Breekjaar is in 2013 begonnen als een avontuurlijk tussenjaar in Nederland voor jongeren (16-24) die na de middelbare school twijfelen over hun keuzes. En voor degenen die gestopt zijn met hun vervolgopleiding (mbo/hbo/wo) en het nu even niet meer weten. In dit tussenjaar gaan ze aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, werken ze aan zelfvertrouwen en ontdekken ze hun drijfveren en kwaliteiten. Breekjaar is in vier jaar tijd behoorlijk gegroeid en dat zal zich de komende jaren voortzetten. Breekjaar heeft locaties in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven en breidt in 2018 uit naar Rotterdam.


Medewerker Aanmeldingen

Als medewerker wordt je het eerste aanspreekpunt voor iedereen die contact zoekt met Breekjaar. Je beantwoordt vragen die online, per email of telefoon binnenkomen. Je hebt contact met potentiële nieuwe Breekers (deelnemers) en ondersteunt hen in de spannende stap naar een Breekochtend (kennismaking). Ook het administratieve proces dat daarna volgt, van intakegesprek tot aanmelding, ligt in jouw beheer. Werken met een CRM (bijvoorbeeld Teamleader) en andere cloud-tools kent voor jou geen geheimen.

 

In deze functie werk je voornamelijk vanuit het kantoor in Amsterdam en/of Utrecht. Ook is (gedeeltelijk) werken vanuit huis mogelijk. Het gaat om een functie van 24-32 uur in de week. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden, met uitzicht op verlenging. Salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

 

Solliciteren?

Geïnteresseerd? Bekijk dan dan via onderstaande button de volledige vacature op de website van Breekjaar. Goed om te weten is dat jij voor deze vacature geen brief hoeft te schrijven. Zij dagen jou namelijk uit om een motivatiefilmpje op te nemen van maximaal 2 minuten.

Author


Avatar