Young UP

HetCV.nl Invulformulier [briefing]

Jij hebt je aangemeld voor Jobcoaching van Young UP. Dat betekent dat jij er vertrouwen in hebt dat wij je kunnen helpen om een baan te scoren die bij je past. Hier willen je als eerst natuurlijk voor bedanken. Jij kunt erop rekenen dat wij meer dan ons best gaan doen om jouw vertrouwen in ons waar te maken.

 

Als jij dit bericht leest, dan betekent dit dat wij je hebben gevraagd om het CV invulformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Dit is een belangrijke aftrap van onze samenwerking. Jij krijgt van ons namelijk een volledig vernieuwd CV waarmee jij nog meer indruk gaat maken.

Ben jij nieuwsgierig naar wat je nog meer kunt verwachten in de samenwerking met Young UP? Klik dan op onderstaande button. Hier kan je uitgebreid lezen welke stappen wij de komende tijd graag met jou doorlopen in jouw zoektocht naar een leuke baan. Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@young-up.nl of 010-7670555. Ook kan jij ons een Whatsapp berichtje sturen via 06-84398590.

Author


Avatar