Young UP

Young UP Businessclub

Het bedrijfsleven is één van de belangrijkste partners van Young UP. Om zichtbaarheid te geven aan deze partnerships hebben wij enkele jaren geleden de Young UP Businessclub in het leven geroepen. Deze businessclub bestaat uit bedrijven die geloven in de potentie van jongeren en dit in de samenwerking met Young UP hebben aangetoond.

 

In de samenwerking met Young UP kiezen alle bedrijven zelf op welke manier zij willen bijdragen. Een samenwerking met Young UP is altijd op maat en bedrijven dragen bij op een manier die bij hen past. Zo kiezen vele bedrijven ervoor om hun vacatures beschikbaar te stellen voor jongeren uit het netwerk van Young UP. Andere bedrijven kiezen er weer voor om jongeren te coachen of hun netwerk open te stellen voor jongeren. Daarnaast kunnen wij tijdens de netwerkactiviteiten van Young UP ook altijd rekenen op een goede opkomst van de bedrijven uit onze businessclub.

 

Voor de uitbreiding van onze businessclub zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden. Bent u het met ons eens dat jongeren hét kapitaal van de toekomst zijn? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. Ook kunt u contact met ons opnemen via info@young-up.nl of 010-7670555. Wij gaan namelijk graag met u in gesprek over hoe gezamenlijk een ambitie kunnen stellen.

Oops!! Something's Missing

Please install and activat Contact Form 7 to use this shortcode. For importing form styles, please read the description in contact form setting panel.

Author


Avatar