Vacatures 2018

Buzinezz-, Taal- & Werkclub zoekt Content Creator

Voor de Buzinezz-, Taal- en Werkclub zijn wij op zoek naar een enthousiaste starter die gedreven is in het creëren van content voor social media en on- & offline toepassingen. Je levert een grote bijdrage aan de zichtbaarheid van de Buzinezz-, Taal- en Werkclub.

 

Wat ga jij doen?

Je levert een grote bijdrage aan de zichtbaarheid van de Buzinezz-, Taal- en Werkclub en weet die zichtbaarheid om te zetten naar concrete leads. Conversie is een belangrijk uitgangspunt van de content die je maakt. Met de content die je ophaalt -zoals een interview met een Taalclub member- creëer je vervolgens succesvolle campagnes om bijvoorbeeld vrijwilligers of nieuwe deelnemers te werven. Gaandeweg scherp je de campagnes aan om het maximale uit jouw content te halen. In overleg met de Communicatiemanager van de Buzinezzclub en de Communicatiemanager van de Taalclub en Werkclub bedenk je innovatieve manieren om de boodschap nog verder onder de aandacht te brengen. Zo draagt jouw content bij aan het behalen van de ambitieuze doelen. Tot slot spring je bij in de dagelijks marketing & communicatie uitdagingen die langskomen op het servicekantoor, zoals de organisatie van (landelijke) evenementen bij de Buzinezz-, Taal- & Werkclub.

 

Waar zijn we naar op zoek?
Je bent creatief in het creëren combineren van aansprekende teksten, fotografie, testimonials, drukwerk, nieuwsbrieven, verslagen en video. Met deze content weet je doelgroepen te bereiken én raken via uiteenlopende kanalen. Ook meet je de effecten van jouw content. Jij duikt de statistieken en Google Analytics in om te weten welke content het beste converteert. De resultaten hiervan bespreek jij met het communicatieteam.

Wat zijn de functie eisen?

  1. Je hebt een hbo-opleiding afgerond op het gebied van communicatie, marketing en/of media
  2. Je bent minimaal 32-40 uur in de week beschikbaar
  3. Je hebt een goede beheersing van video- en fotobewerkingssoftware
  4. Je hebt ervaring met fotografie
  5. Je kunt overweg met WordPress
  6. Je bent analytisch en meet graag de effecten van wat je doet
  7. Je hebt een goed gevoel voor taal en schrijft graag korte teksten die raken
  8. Je bent leergierig en wilt je verder ontwikkelen


Arbeidsvoorwaarden
Er wordt jou een marktconform startsalaris (1.900-2.300) geboden met de arbeidsvoorwaarden die daarbij horen, zoals een Iphone, notebook en filmapparatuur. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid, autonomie en kansen om te groeien. Je werkt in een jong, betrokken en ambitieus team, waar je regelmatig mee op stap kunt gaan. Ook hebben alle drie de clubs een intern opleidingsprogramma met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande button om jouw sollicitatie te versturen. Ook kan jij natuurlijk terecht op deze website als je eventuele vragen en/of opmerkingen hebt.

Author


Avatar