Horeca, Vacatures

Aan de slag als Chef de Partie?

Heb jij ervaring met werken in de keuken en ben jij op zoek naar de volgende stap in je smakelijke loopbaan? Dan hebben wij een unieke kans voor jou! Want voor één van de grootste hotelketens wereldwijd zoeken wij een Chef de Partie. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Je komt te werken in de keuken van een trendy restaurant in Rotterdam. Hier ben jij verantwoordelijk voor het leidinggeven aan het keukenpersoneel. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat het voedsel kwalitatief en hoogwaardig wordt bereid voor de gasten. Ook draag jij bij aan de controle van de voedselkosten, ben jij verantwoordelijk voor de bestellingen, zie jij toe op de ontwikkeling van jouw keukenpersoneel en bewaak je de kwaliteit van de keuken. Daarnaast draag je bij aan de uitrol van nieuwe projecten, menu’s en speciale promoties binnen het restaurant en hotel.

Wie ben jij?
Je hebt ervaring met werken in de keuken en leidinggevende ervaring. Je hebt de communicatieve vaardigheden om op een positieve manier de teamgeest te bevorderen. Verder is ervaring in een vergelijkbare rol wenselijk en ben je bij voorkeur je al in het bezit van je SVH diploma en je je basiscertificaat voedselhygiëne. Ook spreek, schrijf en lees je zowel de Nederlandse als Engelse taal. Als laatst ben je stressbestendig en flexibel inzetbaar, want de functie vereist werken zowel doordeweeks als in het weekend.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen ga jij aan de slag in een internationale werkomgeving waar volop in jou wordt geïnvesteerd. Deze werkgever is ervan overtuigd dat wanneer zij dat doen, hun gasten daar optimaal van profiteren. Zij ondersteunen jou bij het (verder) ontwikkelen van je passie en ondersteunen jou bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Verder kan jij natuurlijk rekenen op een salaris dat past bij jouw achtergrond en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij dus de leider in de keuken die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar