Video's

Chelsy Statia | #1MinuteMessage

Wij hebben allemaal een verhaal te delen. Met onze 1#MinuteMessages delen wij de verhalen van de jongeren en jongvolwassenen uit onze achterban. Dit doen wij met korte video’s waarin telkens iemand zijn of haar haar vertelt. Deze keer is het de beurt aan Chelsy. In haar boodschap staat centraal hoe zij aan haar dromen werkt.

Het is een tijdje sil geweest rondom onze #1MinuteMessages. Daarom vonden we dat het tijd was voor een nieuwe videoboodschap. Daarom hebben wij aan Chelsy gevraagd of zij haar verhaal met ons wilde delen. Zij loopt namelijk stage bij Young UP en hier dagen wij haar regelmatig uit om nieuwe ervaringen op te doen. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij al een flink aantal keer haar comfortzone heeft moeten verlaten. Ondanks dat zij dit soms eng vindt, gaat zij deze uitdagingen met overtuiging aan. Wij zijn dan ook super trots op Chelsy en delen met veel plezier haar verhaal.

Wij horen graag wat jij van onze nieuwste videoboodschap vindt. Ook hopen we dat jij wilt delen hoe jij aan jouw dromen werkt. Laat dus even een reactie achter. Hiermee inspireer jij namelijk ook weer anderen.


Vind je dit een leuke video? Ga dan even naar onze Facebook pagina via onderstaande button? Hier kan je de video delen met jouw vrienden. Vergeet ook zeker niet om even de pagina te liken. Hierdoor kom jij er nog sneller achter wanneer wij een nieuwe video posten.

Author


Avatar