Jobcoaching, Nieuws

Meld je aan en maak kans op een nieuw CV

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan én niet tevreden met je huidige CV? Dan hebben wij een mooi aanbod voor je. Wij bieden namelijk 10 jongeren en jongvolwassenen de kans op een geheel vernieuwd én gratis CV. Wil jij hier gebruik van maken? Ontdek dan hieronder hoe jij een nieuw CV kunt verdienen.

Eén van de onderdelen van ons jobcoaching programma is het CV dat telt. Zo krijgen onze jongeren en jongvolwassenen een nieuw en ijzersterk cv waarmee zij een sterke eerste indruk op potentiële werkgevers maken. Samen brengen wij hun verhaal in beeld en dit verhaal vertalen wij zowel tekstueel als visueel naar het nieuwe cv.

In het CV dat wij voor je maken laten wij jouw verhaal en kwaliteiten op een frisse manier naar voren komen. Ook schieten wij professionele foto’s van jou en verwerken wij deze in jouw cv. Wij garanderen dat jij met jouw nieuwe cv een sterke indruk maakt bij jouw toekomstige werkgever en dat jij je onderscheidt van andere sollicitanten. Wij bieden je dus een voorsprong, maar deze krijg jij niet zomaar. niet.

Vind jij dus dat jij een nieuw CV verdient? Meld je dan aan. Nadat jij je hebt aangemeld kom jij terecht op een vragenlijst. Hier kan jij onder andere aangeven waarom jij een CV verdient. Op basis van alle aanmeldingen maken wij een selectie voor wie wij het CV gaan opmaken.

Voorwaarden

Meld jij je aan? Dan is het goed om te weten dat aan de samenwerking met ons een aantal voorwaarden verbonden zijn. Nieuwsgierig naar onze voorwaarden? Bekijk deze dan via onderstaande button.

Author


Avatar