Young Updates

Arbeidsbemiddeling en -communicatie

Over wie wij zijn, wat wij doen, waar wij vandaan komen, wat onze resultaten zijn en welke ambities wij hebben kunnen wij flink wat verhalen vertellen. En dat gaan wij de komende tijd dan ook volop doen via onze online kanalen. In deze video meer over waarom wij ons óók zijn gaan richten op arbeidsbemiddeling en –communicatie.

Dé belangrijkste reden voor deze keuze was dat wij (verder) wilden groeien en onze afhankelijkheid van subsidies en fondsen aanzienlijk wilden verlagen. De afgelopen jaren zijn wij dan ook flink gaan experimenten met verschillende verdienmodellen die dicht tegen onze bestaande dienstverlening aan zaten. Op basis hiervan hebben wij de keus gemaakt om ons, naast arbeidsontwikkeling, ook te gaan richten op arbeidsbemiddeling en arbeidscommunicatie. In onderstaande video dus meer over hoe en waarom wij tot deze keuze zijn gekomen.

Op zoek naar meer informatie over wat wij voor werkgevers kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze werkgevers pagina óf neem gewoon even contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze verhalen of het laatste nieuws? Schrijf je dan in onze voor onze nieuwsbrief. Of volg ons natuurlijk via Facebook, Instagram, Twitter en/of LinkedIn.

Author


Avatar