Nieuws 2017

Nieuw perspectief dankzij de kracht van voetbal

Kan jij goed met mensen omgaan? Lijkt Sparta jou een leuke werkgever? Hou je van sport en ben je verantwoordelijk? Meld je dan aan voor Rugdekking, hét programma dat jongeren zonder diploma en/of werk helpt om vooruit te komen.


Rugdekking is een project dat jongeren en jongvolwassenen ondersteunt bij het (opnieuw) veroveren van hun plekje in de maatschappij. In het programma wordt onder andere gewerkt aan jouw motivatie, zelfvertrouwen en wordt jij ondersteund bij het vinden van een baan of opleiding.


Opleiding tot Sportsteward
Rugdekking biedt jou de kans om de certificaten UEFA Sportsteward, Verkeersregelaar én VCA (Veiligheid, Gezondheid en Mileu) te behalen. Om deze certificaten te halen volg je een avond per week een opleiding bij Sparta in het stadion. Ook ga je stage lopen tijdens wedstrijden van Sparta en neem je deel aan verschillende (sport)activiteiten. Ook kan jij doorstromen naar een MBO opleiding in de beveiligingssector. De opleiding tot Sportsteward sluit namelijk heel goed aan op verschillende opleidingen in de beveiligingssector.


Jij kan aan de slag als Sportsteward
Nadat je geslaagd bent voor de opleiding kun je direct betaald aan de slag bij wedstrijden van Sparta.
Als steward zorg je er voor dat alle supporters en sponsoren een prettige en veilige wedstrijd hebben. Je bent dus gastheer en beveiliger tegelijk. De werkzaamheden lopen uiteen van fouilleren bij de poort tot mensen helpen bij het vinden van hun zitplaats. Doordat je ook tot Verkeersregelaar bent opgeleid, kun je bovendien voor andere evenementen werken.


Het kost je helemaal niks
De opleiding wordt volledig vergoed. Dat doen zij bij Rugdekking natuurlijk niet zomaar. Zij verwachten dat alle deelnemers die aan de opleiding beginnen hun uiterste best doen deze met succes af te ronden. Zij vragen dus geen geld, maar maken wel duidelijke afspraken met jou over je inzet, aanwezigheid en betrokkenheid.


Is Rugdekking iets voor jou en/of wil je meer informatie over het project? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Daarnaast wordt op woensdag 20 december een informatiebijeenkomst georganiseerd. Ook hier ben jij van harte welkom. 

AANMELDEN

Author


Avatar