Workshops

14/05/19: Kom jij een oefenwedstrijd spelen?

Ben jij op zoek naar een baan die bij je past en kan jij een duwtje in je rug gebruiken? Dan heb je geluk, want van 16 april tot en met 11 juni organiseren wij wekelijks een bootcamp op kantoor bij Young UP. Elke week wordt er een ander thema behandeld en alle bootcamps zijn voor iedereen toegankelijk. Op dinsdag 21 mei is het tijd voor het Bootcamp waarin –de Oefenwedstrijd– centraal staat.

Wat gaan we doen?
Een sollicitatiegesprek is een onderdeel van het solliciteren waar veel mensen tegenop zien. Daarom is het erg nuttig om het sollicitatiegesprek (regelmatig) te oefenen. Met onze jongeren en jongvolwassenen doen wij dit altijd in de vorm van een oefenwedstrijd. Deze kennis willen wij nu ook met jou delen. Samen met een leuke groep deelnemers gaan wij het sollicitatiegesprek oefenen en evalueren.


Voordat wij –de Oefenwedstrijd– gaan spelen, delen wij eerst een aantal toffe tips met je. Vervolgens gaan we aan de hand van een aantal leuke opdrachten en rollenspelen het gesprek ook écht oefenen. Ook delen wij feedback met elkaar en helpen we elkaar dus verder. Na afloop van dit bootcamp weet jij dus hoe jij jouw kansen op succes in het sollicitatiegesprek kunt vergroten.


Wat krijg jij nog meer?
Na afloop van het bootcamp waarin de –de Oefenwedstrijd– centraal krijg jij als eerst natuurlijk de presentatie met alle tips die wij met jou hebben gedeeld. Ook krijgen alle aanwezige deelnemers toegang tot onze online training: “De Oefenwedstrijd”. Zij krijgen dus toegang tot extra kennis die zij kunnen gebruiken om nog meer kansen voor zichzelf te creëren.


Ben jij erbij?
Meld je dan aan via onderstaande button, want per bootcamp zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zorg dus dat je er snel bij bent en reserveer je plekje op tijd.


Wat:
De Oefenwedstrijd | Bootcamp
Wanneer: Dinsdag 14 mei 2019
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Waar: Creative Factory (4e etage)
Adres: Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam  

Author


Avatar