Your address will show here +12 34 56 78
Geen talent onbenut

Samen Sociaal Uitzenden

Samen met onze collega uitzendbureaus begeleiden én bemiddelen we talenten naar betaald werk. Hierbij richten we ons op werkzoekenden met een hulpvraag in hun zoektocht naar een baan.

Op deze pagina vind je meer informatie over ons initiatief en de opzet van het programma. Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 010-767055.

  • Text Hover
Wat en Waarom?

We geloven dat wij samen met onze concullega’s nóg meer jongeren en jongvolwassenen kunnen ondersteunen bij het veroveren en behouden van betaald werk. Wij zien volop kansen om samen impact te maken.

Oók geloven wij dat de focus niet alleen op bemiddelen, maar juist óók op de begeleiding naar werk van onze talenten talent moet liggen. Leidt dit tot een plaatsing? Dan is het van belang dat we proactief betrokken blijven bij hun verdere (loopbaan)ontwikkeling.

Train-de-Trainer

We delen onze kennis, meer informatie over onze aanpak op het gebied van talentontwikkeling én besteden aandacht aan het ontwikkelen van de coachingsskills van onze concullega’s.

Begeleiding

Onze concullega’s ondersteunen de talenten bij hun hulpvraag. Ook wordt gewerkt aan een onderlinge vertrouwensband en het potentieel van het talent wordt getoetst.

Talentenjacht

We gaan op zoek naar jongeren en jongvolwassenen die ondersteuning kunnen gebruiken in hun zoektocht naar betaald werk. Ook toetsen wij hun motivatie, enthousiasme en gedrag.

Bemiddeling

Laten de talenten zien dat wij willen en kunnen werken? Dan worden zij door onze concullega’s voorgesteld op vacatures en/of binnen het bedrijvennetwerk van het uitzendbureau.

Ontmoeting

We koppelen de talenten aan onze concullega’s. Hier staat de baanbehoefte van het talent centraal. Wij koppelen hen aan uitzendbureaus die aansluiten bij hun zoektocht.

Ontwikkeling

Ontstaat er een plaatsing? Dan blijven onze concullega’s proactief betrokken bij de ontwikkeling op en/of naast het werk van onze talenten. De focus ligt op het behouden van betaald werk.

  • Text Hover
Kickback fee

Deelname voor onze concullega’s én talenten is kosteloos. Wel maken wij, aan de start, afspraken over een kickback fee. Deze is prestatiegericht en pas van toepassing bij een plaatsing.

De kickback fee gebruiken wij voor de financiering van toekomstige edities. Hiermee hopen wij het initiatief duurzaam door te ontwikkelen.

  • Text Hover
Proactieve support

In de samenwerking zijn wij proactief beschikbaar voor onze talenten en concullega’s. Wij monitoren de voortgang en de samenwerking. Wij ondersteunen bij vraagstukken en stimuleren, inspireren en faciliteren waar wij hier kansen voor zien. Wij gaan samen voor succes.

Heb jij nog vragen?

Neem dan contact met ons op.