Your address will show here +12 34 56 78
Voorwaarden

Jobcoaching

Jij bent op zoek naar een leuke baan en kan hierbij wel wat hulp gebruiken. Dan heb je geluk. Want wij helpen je graag om een baan te scoren die bij je past. Aan de samenwerking met Young UP zijn echter wel een aantal voorwaarden verbonden. Deelnemen aan de onderdelen van ons jobcoaching programma is dan ook alleen mogelijk onder deze voorwaarden. Nieuwsgierig naar wat deze voorwaarden zijn? Lees dan snel verder.

  1. Het hoofddoel van de jobcoaching van Young UP is om jou te ondersteunen bij het scoren op de arbeidsmarkt. Dat wil zeggen dat jij na jouw deelname aan het jobcoaching programma van Young UP bent uitgestroomd naar een betaalde baan en/of start met een nieuwe opleiding.

  2. Heb jij een overwinning behaald en een baan en/of een nieuwe opleiding gescoord? Dan verplicht jij je tot het delen van een kopie van de complete, zowel door jou als je nieuwe werkgever, ondertekende arbeidsovereenkomst (of inschrijfbewijs voor je nieuwe opleiding). Dit bewijsstuk hebben wij namelijk nodig om richting onze financiers het behaalde resultaat aan te tonen. Jouw overeenkomst wordt te allen tijde vertrouwelijk behandeld en tevens direct vernietigd nadat deze ter inzage is aangeboden aan onze financiers.

  3. Jij bent op zoek naar werk en dat betekent dat jij je voor de volle 100% inzet. Als deelnemer laat jij dan ook een actiegerichte instelling zien. Dat wil zeggen dat jij aan de slag gaat met de opdrachten die jij ontvangt en dat jij je houdt aan de afspraken die worden gemaakt met jouw jobcoach. Deze afspraken zijn altijd gericht op jouw zoektocht naar een leuke baan.

  4. Wij willen graag weten welke stappen jij zet en wat deze stappen opleveren. Als deelnemers houdt jij dan ook jouw jobcoach hiervan op de hoogte. Dit kan zowel per mail, telefonisch, persoonlijk of bijvoorbeeld via Whatsapp. Hier maak jij afspraken over met jouw jobcoach en deze afspraken leef jij natuurlijk na.

  5. Wij hechten veel waarde aan een positieve samenwerking. Zo is al meerdere malen gebleken dat, zolang wij ons voor de volle 100% blijven inzetten, wij altijd een overwinning behalen. Tegelijkertijd zijn wij ons ervan bewust dat jij te maken kan krijgen met tegenslagen. Het zal namelijk niet altijd gaan zoals jij wilt. Gelukkig kunnen wij je hier ook bij helpen. Heb jij dus moeite met de tegenslagen? Ga hier dan over in gesprek met jobcoach. Deze helpt jou graag verder.

  6. Respect is een belangrijk onderdeel van de samenwerking met jouw jobcoach. Dat wil dus zeggen dat jij alle personen die betrokken zijn bij jouw jobcoaching met respect behandelt. Zij zetten zich namelijk ook voor de volle 100% in om samen met jou succesvol te zijn. Dit respect krijg jij vanzelfsprekend ook altijd terug.

  7. Wij willen jou ontzettend graag vooruit helpen, maar treden streng op tegen ongewenst gedrag. Kom jij dus bijvoorbeeld meerdere keren niet opdagen of houdt jij je meerdere keren niet aan de afspraken? Dan ontvang jij altijd eerst een waarschuwing. Wij geloven namelijk dat iedereen van zijn of haar fouten kan leren en helpen je hier graag bij. Blijf jij echter herhaaldelijk ongewenst gedrag vertonen? Dan kunnen wij ervoor kiezen om de samenwerking te beëindigen.

Samenvattend komt het er vooral op neer dat wij graag een positieve samenwerking met jou aangaan. Van jou verwachten wij eigenlijk niet veel meer dan dat jij je best doet. Wil het soms niet lukken of loop jij tegen bepaalde zaken aan? Dan is dat helemaal geen probleem. Wij zijn er namelijk om je te helpen.

Wil jij dus samen met ons voor de overwinning gaan? Meld je dan vandaag nog aan.