Your address will show here +12 34 56 78
Diensten

Bemiddeling

Op deze pagina geven wij een toelichting op de diensten die wij bieden én onze beprijzing. Hier geven wij vanaf het begin graag duidelijkheid over. Ook delen wij hier waar wij onze winst in (her)investeren.

  • Text Hover
Talent recruitment

Wij vinden het talent voor de vacature. Wij werven en selecteren talent. En wij stellen passende talenten uit ons netwerk voor.

Voor een geslaagde match brengen wij, op basis van van de moeilijkheidsgraad, het niveau én de ervaring van het profiel, een bemiddelingstarief van 15 tot 20% van het fulltime bruto jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld in rekening (exclusief btw). Over het tarief maken wij van tevoren afspraken. Ook wordt het tarief in drie termijnen betaald, bij ondertekening van de arbeidsovereenkomst en na de 1e en 3e maand van de arbeidsovereenkomst.

  • Text Hover
Sociaal Uitzenden

Ook hier vinden wij het talent voor de vacature. Werven en selecteren wij talent. En stellen wij de talenten uit ons netwerk voor.

Bij een succesvolle match stellen wij hier ons talent beschikbaar tegen een uitzendtarief op basis van een omrekenfactor. Deze factor vermenigvuldigen wij met het brutoloon van het talent om tot het uitzendtarief (exclusief btw) te komen. Verder maken wij, vooraf aan de plaatsing, afspraken over de (flexibele) overnametermijn.

  • Text Hover
Employer Branding

Wij voeren campagne voor de vacature. Wij creëren bekendheid voor de vacature. En zorgen dat de vacature bij meer geïnteresseerde kandidaten onder de aandacht komt.

Onze werkzaamheden verrichten wij op basis van een vast uurtarief. Voorafgaand delen wij een offerte met onze ureninzet en bijkomende kosten. Na akkoord wordt de factuur in twee termijnen betaald, namelijk bij aanvang en na afloop van de opdracht.

  • Text Hover
Een sociaal gezicht

Wij zijn een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Wij zijn impactgedreven en verdienen op deze manier ons geld. Om impact te kunnen blijven maken is dit zelfs cruciaal.

Maken wij winst? Dan (her)investeren wij deze in het ondersteunen van nóg meer werkzoekende talenten bij het veroveren én behouden van een baan die bij hen past. Een samenwerking met Young UP betekent dat u dus altijd investeert in de toekomst én ontwikkeling van nieuwe talenten.

Meer informatie?

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter