Your address will show here +12 34 56 78
Diensten

Bemiddeling

Op deze pagina geven wij een toelichting op de diensten die wij bieden én onze beprijzing. Hier geven wij vanaf het begin graag duidelijkheid over. Ook delen wij hier waar wij onze winst in (her)investeren.

  • Text Hover
Talent recruitment

Wij vinden het talent voor de vacature. Wij werven en selecteren talent. En stellen wij bij een passende match onze talenten voor.

Leidt dit tot een match? Dan brengen wij een bemiddelingstarief van 15% van het (bruto) jaarsalaris (exclusief btw) in rekening. Het bemiddelingstarief kan altijd in drie termijnen betaald worden, namelijk bij ondertekening van de arbeidsovereenkomst, na de proefperiode én na afloop van de 3e maand in de arbeidsovereenkomst.

  • Text Hover
Sociaal Uitzenden

Ook hier vinden wij het talent voor de vacature. Wij werven en selecteren talent. En stellen wij bij een passende match onze talenten voor.

Leidt dit tot een match? Dan stellen wij het talent beschikbaar tegen een uitzendtarief op basis van een omrekenfactor. Deze omrekenfactor vermenigvuldigen wij met het brutoloon van het talent om tot het uitzendtarief (exclusief btw) te komen. Ook maken wij, vooraf aan de plaatsing, afspraken over de overnametermijn.

  • Text Hover
Employer Branding

Wij voeren campagne voor de vacature. Wij creëren bekendheid voor de vacature. En zorgen dat de vacature bij meer geïnteresseerde kandidaten onder de aandacht komt.

Deze werkzaamheden verrichten wij op basis van een uurtarief van 75 euro. Voorafgaand delen wij een offerte met onze ureninzet en bijkomende kosten. Na akkoord wordt de factuur in twee termijnen betaald, namelijk bij aanvang en na afloop van de opdracht.

  • Text Hover
Een sociaal gezicht

Wij zijn een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Wij zijn impactgedreven en verdienen op deze manier ons geld. Om impact te kunnen blijven maken is dit zelfs cruciaal.

Maken wij winst? Dan (her)investeren wij deze in het ondersteunen meer talenten bij het veroveren én behouden van een baan die bij hen past. Een samenwerking met Young UP betekent dat u altijd investeert in de toekomst én ontwikkeling van nieuwe talenten.

Meer informatie?

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter