JWNW 2017

Fintrex heeft leuke vacatures [vervuld]

Voor FINTREX zijn wij op zoek naar jongeren die een leuke baan willen als Junior Business Consulent, Medewerker Financiële Administratie en als Klantenservice Medewerker. Spreekt één van deze functies jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  

JUNIOR BUSINESS CONSULENT

Als Junior Business Consulent ga jij matches maken tussen bedrijven en kandidaten. Jij onderhoud telefonisch contact met kandidaten, spreekt met klanten en zorgt ervoor dat de administratie op orde is. Je schrijft vacatures en zet alles op alles om daar de juiste kandidaat voor te vinden!

 

Waar zijn we naar op zoek?
Voor deze vacature is FINTREX op zoek naar ambitieuze mensen die weten van doorzetten. Jij kunt je energie en enthousiasme overbrengen op anderen en vindt het leuk om hard te werken zodat jij en je collega’s jullie targets behalen. Je bent flexibel en kan na een teleurstelling de draad oppakken en met evenveel energie verder. Je kunt snel schakelen en zo weet jij je te ontwikkelen tot een goede recruiter.  

 

Ben jij dus energiek, ambitieus en in staat om de juiste match te maken tussen klant en kandidaat? Dan is FINTREX op zoek naar jou! Ben je dus geïnteresseerd? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.

FINANCIEEL-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Als medewerker van het Payroll team zorg jij ervoor dat alle medewerkers op tijd betaald krijgen en hun uren goed geregistreerd staan. Ook verzorg je de facturatie van opdrachtgevers. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles correct verloopt en de maandelijks rapportages op orde zijn.

 

Waar zijn we naar op zoek?

FINTREX is voor deze functie op zoek naar iemand die cijfermatig sterk is en goed overweg kan met excel. Naast je vaste werkzaamheden ben je bereid om mee te denken over (nieuwe) processen en vragen te beantwoorden van medewerkers over hun loonstrookje, vakantie-uren enzovoorts. Het is een dus een veelzijdige functie!

 

Ben jij dus een een kei met cijfers en op zoek naar een afwisselende baan bij een snel groeiend bedrijf? Dan is FINTREX op zoek naar jou! Ben je dus geïnteresseerd? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.

KLANTENSERVICEMEDEWERKER NATIONALE NEDERLANDEN

Als Klantenservice Medewerker bij Nationale Nederlanden werk je op de afdeling levensverzekeringen. Klanten bellen met vragen en jij helpt ze door hun vragen te beantwoorden en hun wensen te anticiperen. Je maakt ook verslagen en voert gemaakte afspraken in in de systemen.

 

Waar zijn we naar op zoek?
Voor deze vacature is FINTREX op zoek naar iemand die affiniteit heeft met de financiële branche en het leuk vind om mensen te woord te staan. Jij bent een gedreven teamplayer en hebt een goed analytisch vermogen. Je volgt eerst een opleiding en kan daarna onder begeleiding van een ervaren collega aan de slag.  

 

Ben jij dus enthousiast, leergierig én zie jij de financiële branche wel zitten? Dan is FINTREX op zoek naar jou! Ben je dus geïnteresseerd? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.

Author


Avatar