Video's

Dwight Krolis | #1MinuteMessage

In ons dagelijks leven komen wij allemaal persoonlijke uitdagingen tegen. Een aantal van deze uitdagingen proberen wij met onze #1MinuteMessages zichtbaar te maken. Dit doen wij met korte video’s waarin telkens iemand zijn of haar haar vertelt. Deze keer is het de beurt aan Dwight die het heeft over de “Ontwikkeling door Doen”, het motto van Young UP 

 

Met het motto “Ontwikkeling door Doen” proberen wij elke dag zoveel mogelijk jongeren te raken. Tegelijkertijd is het motto net zo goed op onszelf van toepassing. Dwight vertelt dan ook hoe ons motto hem dagelijks ondersteunt bij het bereiken van zijn doelen.

Wij zijn benieuwd welke stappen jij zet om je doel te bereiken en hopen dat jij dit met ons wilt delen. Wil jij daarnaast helpen om de video te verspreiden? Deel dan deze video met jouw netwerk.

 

Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook via onderstaande button. Daarnaast kan jij natuurlijk altijd contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar