Dwight Krolis

Tijd voor een nieuwe #5AMChallenge

Maandag 22 augustus start ik na lange tijd weer een nieuwe 20-daagse #5AMChallenge. Deze duurt tot en met vrijdag 16 september. En is zoals altijd alleen op werkdagen. Geïnteresseerd? Bekijk dan hieronder de opzet en meld je aan.

Wat gaan wij doen?
Wij starten de ochtend met een online groepsgesprek. Dit doen wij elke werkdag van 05:15 uur tot 05:30 uur. Dit zijn open sessies waarin iedereen mag delen. Dit is overigens niet verplicht. Je kan ook gewoon meeluisteren. Ieder zijn eigen ding.

Waarom doe ik dit?
Al enige tijd ervaar ik de voordelen van vroeg opstaan en een goed ochtendritueel. Desondanks blijft het een uitdaging om dit consistent vast te houden. Een #5AMChallenge biedt dan een mooie stok achter de deur. Ook heeft het als voordeel dat anderen hiermee kennis kunnen maken. Tijd voor een nieuwe uitdaging dus.

Wie kan meedoen?
Iedereen is welkom. Je kunt je zelfs nog aanmelden als de #5AMChallenge al begonnen is. Of als je het bijvoorbeeld een ochtendje wilt proberen. Natuurlijk vind ik het super als je langer blijft. Maar het is vooral aan jezelf om te bepalen wanneer en hoe lang jij meedoet.

Geïnteresseerd? Meld je dan hieronder aan. Jij ontvangt vervolgens een mailtje met informatie. Niks ontvangen? Check dan altijd even je spam folder of ongewenste mail.

#The5AMClub

Bekijk de video.

Author


Avatar