Your address will show here +12 34 56 78
Geen talent onbenut

Een Sociale Uitzendmarkt

Wij starten met een nieuw initiatief waarin wij samen met onze collega uitzendbureaus jongeren en jongvolwassenen gaan begeleiden én bemiddelen naar werk. Hierbij richten wij ons specifiek op niet-werkende-werkzoekenden met een hulpvraag in hun zoektocht naar een betaalde baan.

Op deze pagina vind je meer informatie over ons initiatief en de opzet van het programma. Ben jij naar aanleiding hiervan op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via 010-767055.

  • Text Hover
Wat gaan wij doen?

Wij gaan onze jongeren en jongvolwassenen, met wie wij via ons sociaal netwerk in contact komen, koppelen aan onze collega uitzendbureaus.

In deze samenwerking richten onze concullega’s zich niet alleen op de bemiddeling van deze talenten naar werk, maar voorzien zij hen ook van een stukje begeleiding in hun route naar werk. Leidt dit tot een plaatsing? Dan blijven onze concullega’s óók proactief betrokken bij de ontwikkeling op en/of naast het werk van hun talenten.

  • Text Hover
Waar starten wij mee?

Als eerst organiseren wij een Train-de-Intercedent programma. Hierin delen wij onze ervaring, laten wij onze concullega’s kennis maken met onze aanpak, het werken met jongeren en jongvolwassenen en ontwikkelen wij hun coachingsvaardigheden.

Wij voorzien hiermee onze concullega’s van de benodigde tools voor het passend begeleiden van hun talenten naar werk én hun ontwikkeling op en/of naast het werk. Ook blijven wij beschikbaar ter ondersteuning.

  • Text Hover
Wat volgt hierna?

Het doel van de samenwerking is dat onze jongeren en jongvolwassenen betaald werk veroveren. Daarom stellen onze concullega’s hun talenten, wanneer zij laten zien dat zij willen en kunnen werken, voor op de beschikbare vacatures en/of bij werkgevers in hun netwerk.

Onze concullega’s vervullen hiermee de rol van zaakwaarnemer voor hun talenten. Dit doen zij bovendien op basis van de relatie die zij met hun talenten hebben opgebouwd.

  • Text Hover
Kickback fee

Leidt de samenwerking tot een plaatsing? Dan vragen wij om een kickback fee. Deze wordt vervolgens beschikbaar gemaakt voor de financiering van toekomstige edities. Hierdoor kunnen wij het initiatief duurzaam inzetten en door ontwikkelen.

Over de kickback fee en de vorm maken wij aan het begin van de samenwerking afspraken. Deelname aan ons initiatief is daarnaast, voor zowel onze concullega’s als de talenten verder kosteloos.

  • Text Hover
Geïnteresseerd?

Ben jij dus werkzaam als uitzendprofessional? Of werkzaam bij een uitzendorganisatie? Zie jij kansen in ons initiatief? En wil jij meedoen?

Meld je dan aan voor één van onze (online) informatiebijeenkomsten. Hier vertellen wij je graag meer over alle vervolgstappen.

Heb jij nog vragen?

Neem dan contact met ons op.