Your address will show here +12 34 56 78
Geen talent onbenut

Samen naar Succes

In 2024 starten wij met een sociaal initiatief waarin wij samen met onze concullega uitzendbureaus talenten gaan begeleiden en bemiddelen naar werk én ontwikkelen op het werk. Hierbij richten wij ons specifiek op niet-werkende werkzoekenden met een afstand binnen de arbeidsmarkt.

Op deze pagina vind je meer informatie over ons initiatief en waar wij naar op zoek zijn. Heb jij hier al direct vragen over? Neem dan contact met ons op via 010-767055.

  • Text Hover
Wat gaan wij doen?

Via ons sociaal netwerk komen wij veelvuldig in contact met talenten die (nog) niet in staat zijn om zelfstandig een baan te vinden, maar wel graag willen werken. Wij willen hen koppelen aan onze concullega uitzendbureaus en hen uitdagen om ook bij te dragen aan het begeleiden naar werk, het bemiddelen tussen de talenten en hun opdrachtgevers, en de ontwikkeling op het werk.

  • Text Hover
Samen begeleiden

Wij delen onze ervaring met het begeleiden van talenten naar werk met onze concullega’s middels een (kosteloos) Train-de-Trainer programma. Hierin ontwikkelen wij, indien nodig, onder andere de coachingsvaardigheden van onze concullega’s en voorzien wij hen van tools die toegepast kunnen worden in de begeleiding. Verder inventariseren we de tijd die onze concullega’s willen besteden aan de talenten, zodat wij kunnen zorgen voor een juiste koppeling.

  • Text Hover
Sociaal bemiddelen

Het doel van de begeleiding is dat het talent aan het werk komt. Daarom dagen wij onze concullega’s uit om het talent, wanneer deze in de samenwerking laat zien klaar te zijn om te werken, voor te stellen in hun netwerk van opdrachtgevers. Verder stimuleren wij onze concullega’s ook om vroegtijdig contact op te nemen met potentiële werkgevers. Betaald werk is immers het hooffdoel.

  • Text Hover
Kickback fee

Wij gaan ruim van tevoren in gesprek met onze concullega’s over een passende constructie voor een kickback fee. Leidt de samenwerking dan ook tot een succesvolle plaatsing? Dan stellen onze concullega’s een aansluitende vergoeding beschikbaar die gebruikt kan worden voor de financiering van het volgende talent. Dit zodat we het initiatief duurzaam kunnen inzetten en verder ontwikkelen.

  • Text Hover
Wat vragen wij nu?

Wij hopen vooral dat je de komende tijd meer wilt ontdekken over ons initiatief en interesse hebt in een mogelijke samenwerking. Wij houden je dan op de hoogte van onze exacte planning en over hoe wij deze samenwerking voor ons zien. Blijf jij graag op de hoogte? Dan is dit te allen tijde vrijblijvend tot het moment uiteraard dat wij de samenwerking formaliseren.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op.