Vacatures

Enthousiaste en positieve receptioniste(s) gezocht

Zit gastvrijheid in jouw genen en werk jij elke dag met een glimlach op je gezicht? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een restaurant in Rotterdam én een cosmetische kliniek zijn wij namelijk op zoek naar twee fulltime receptionistes. Maak jij dus makkelijk contact met gasten en ben jij sociaal, leergierig én gemotiveerd. Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent het (eerste) aanspreekpunt voor de gasten en zorgt ervoor dat de ontvangst soepel verloopt. Dit doe jij altijd een glimlach op je gezicht. Jij bent er namelijk op gericht om de gasten een geweldige ervaring te bezorgen en je ervan bewust dat dit al bij jou begint. Jij begroet de gasten, geeft informatie, beantwoord vragen en instrueert de gasten.

Waar is de werkgever naar op zoek?
Jij beschikt over (minimaal) een mbo werk- en denkniveau, een enthousiaste werkinstelling en een representatief voorkomen. Ook zit gastvrijheid in je genen en maak jij makkelijk contact met zowel de gasten als je collega’s. Jij staat dan ook bekend als sociaal, gezond nieuwsgierig en servicegericht. Verder ben je positief en flexibel ingesteld. De werktijden zijn namelijk van 09:00 tot 21:00 uur. Dit betekent dat jij verschillende shifts draait. Beschik jij over relevante werkervaring? Dan is dit een pré.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag bij een snel groeiende organisatie en krijgt de kans om mee te groeien. De werkgever gelooft namelijk in het bieden van kansen. Om die reden investeert hij veel tijd in de training en ontwikkeling van zijn personeel. Tegelijkertijd eist hij wel dat zij gemotiveerd zijn om te leren. Jij moet dan ook bereid zijn om te (blijven) knokken voor jouw ontwikkeling én het bedrijf. Verder kan jij natuurlijk rekenen op een marktconform salaris.


Ben jij dus de energieke persoonlijkheid waar wij naar op zoek zijn? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar