Facilitair, Horeca, Service, Vacatures

Werken binnen een 5-sterren concept?

Ben jij graag hét gezicht bent van een organisatie? Kom jij uit Den Bosch? En ben je klaar met werken in de avond of het weekend? Dan zoeken wij jou. Want voor onze opdrachtgever zoeken wij een Front Office Medewerker met een uitmuntend niveau voor service. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Je ontvangt gasten, medewerkers en huurders op een positieve manier. Je zet dus je beste glimlach op en voorziet iedereen van een warm welkom. Verder beantwoord je de telefoon, voer je administratieve werkzaamheden uit en beheer je de reserveringen. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, ondersteun je bij meetings en events én onderhoud je hierover contact met je opdrachtgevers. Daarnaast wordt het gewaardeerd als jij meedenkt over en -werkt aan een veilige werkomgeving.

Wie ben jij?
Als eerst heb je een uitstekend gevoel voor gastvrijheid en heb je bijvoorbeeld gewerkt als receptioniste, binnen de hospitality of facilitaire dienstverlening. Want je gaat aan de slag op een hoogwaardige locatie binnen een 5-sterren concept. Ook ben je dagelijks beschikbaar van 08:00 tot 18:00 uur en beschik je ook over de flexibiliteit én focus om binnen deze uren op topniveau te blijven presteren. Daarnaast ben je oplossingsgericht, communicatief vaardig en stressbestendig. Want de dienstverlening is hoogstaand en de wensen van je klanten zijn aan de pittige kant. Hier weet jij dus mee om te gaan. Verder weet jij jezelf enthousiast en gemotiveerd te houden en doet je dit het liefst binnen een oprecht gastvrij team.

Wat biedt onze opdrachtgever jou?
Om te beginnen ontvang je een salaris tussen de 2.450 en 2.800 euro dat past bij je werkervaring en opleiding. Daarnaast kom je te werken op een mooie en inspirerende locatie waar de sfeer gemoedelijk is. Je werkt vooral tijdens kantoortijden en hebt dus de avonden en weekenden vrij. Verder kan je natuurlijk rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals extra vakantiedagen en hoef jij je niet druk te maken over parkeer- en reiskosten. Als laatst ga je aan de slag bij een bedrijf dat het oprecht belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in jouw ontwikkeling. Hiervoor worden maandelijks activiteiten georganiseerd en ook krijg je toegang tot verschillende cursussen voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij dus de gastvrije Frontoffice Medewerker met een uitmuntend gevoel voor service? Solliciteer dan vandaag nog. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar