Succes met je Toekomst

Ga aan de slag met je uitstelgedrag

Je kent het wel. Je hebt van alles te doen, maar je begint er maar niet aan. Hier hebben we allemaal wel eens last van. Maar het is niet handig. Zeker niet als je weet dat je straks moet gaan kiezen voor je nieuwe opleiding, je nieuwe baan óf als je hier nog achter moet komen.

Maar ik heb goed nieuws voor je. Want je kunt uitstelgedrag voorkomen of hiermee omgaan wanneer je er last van hebt. En daar gaan wij je helpen met twee (nieuwe) video’s.

In de eerste staan we stil bij waar uitstelgedrag vandaan komt en delen wij ook een paar tips met je. Klik dus snel op de playbutton hieronder om hier meer over te ontdekken.

Heb jij de video bekeken? Dan hebben nog een aantal mooie tips voor je. En met deze tips kan jij direct starten. Klik dus snel op de playbutton hieronder om de 2e video te bekijken.

Wil jij aan de slag met je uitstelgedrag? Schrijf dan vandaag nog voor jezelf op wat jij ‘denkt’ te willen met je toekomst. Onthoudt dat het niet uitmaakt of dit ook straks je keus wordt. Want het gaat er vooral om dat je een richting of meerdere richtingen kiest.

Heb je dit gedaan? Bedenk dan 10 dingen die jij mag gaan ‘doen’ om te ontdekken of dit ook écht is wat je wilt. En ga hiermee aan de slag. Want met actie maak je het verschil.

Kom je er niet uit? Heb jij vragen? Is er iets niet duidelijk? Of ben je op zoek naar nóg meer tips? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Wij helpen je graag verder.

Author


Avatar