Your address will show here +12 34 56 78
Geen talent onbenut

Samen naar Succes

Wij begeleiden en bemiddelen werkzoekenden die moeilijk aan het werk komen naar een betaalde baan. Onze kandidaten laten in de samenwerking met ons zien dat zij willen én kunnen werken. Daarom zoeken we voor hen naar sociale werkgevers die behoefte hebben aan goed personeel.

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze werkwijze. Heeft u vragen óf bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op via 010-767055.

  • Text Hover
Talentenjacht

Via zowel ons sociaal netwerk als onze eigen kanalen komen wij in contact met werkzoekenden die (nog) niet erin slagen om zelfstandig een baan te scoren. Wij plannen een ontmoeting in waarin wij kennismaken met hun verhaal, uitdagingen én ambities. Ook zetten wij hen direct aan het werk zodat wij gelijk kennis maken met hun gedrag.

  • Text Hover
Personal branding

Wij versterken, samen met onze kandidaten, hun persoonlijke presentatie. Wij gaan in gesprek over hun kwaliteiten, werken aan een ijzersterk cv, opvallende motivatiebrieven en schieten professionele foto’s. Naast het werken aan hun verhaal, starten wij hier ook met het versterken van het zelfvertrouwen en hun geloof in eigen kunnen.

  • Text Hover
Ontwikkeling door Doen

Wij zetten onze kandidaten herhaaldelijk aan het werk. Dit doen wij met kleine aandachtsopdrachten die altijd gekoppeld zijn aan dé zoektocht naar werk. Hiermee geven onze kandidaten ons inzicht in hun gedrag. Ook tonen zij met hun gedrag aan dat zij willen én kunnen werken. Verder is hun gedrag hét fundament voor onze (job)coaching.

  • Text Hover
De Zaakwaarnemer

Laten onze kandidaten in de samenwerking zien dat zij willen én kunnen werken? Dan zoeken wij naar passende werkgevers die behoefte hebben aan goed personeel. Leidt dit tot een plaatsing? Dan blijven wij actief betrokken met onze on-the-job-coaching. Deze is gericht op het (verder) versterken van de veerkracht en zelfregie van onze kandidaten.

  • Text Hover
Dé Plaatsing

Hét succes moment waarop wij onze kandidaat matchen aan een (sociale) werkgever. Om dit succes vast te houden bieden wij diverse mogelijkheden, zoals een sociale uitzendconstructie of proefplaatsing. Per kandidaat én werkgever zoeken wij samen naar een passende samenwerkingsconstructie met de grootste kans op succes.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op.