Your address will show here +12 34 56 78
Geschiedenis

Ons verhaal

Sinds onze start in 2008 maakten wij al veel moois mee, maar ontwikkelden wij ons ook sterk. Op deze pagina delen wij graag meer over wie wij vandaag de dag zijn en waar wij vandaan komen.

  • Text Hover
Sociaal bemiddelen

Sinds 2021 richten wij ons naast het begeleiden, ook op het bemiddelen én ontwikkelen van talent. Wij begeleiden onze talenten nog steeds in hun zoektocht naar werk. Maar bemiddelen nu ook tussen onze talenten en werkgevers die zoeken naar goed personeel. Leidt dit tot een plaatsing? Dan blijven wij betrokken met onze on-the-job-coaching.

  • Text Hover
Scoren van een baan

Van 2015 t/m 2020 richtte wij ons volledig op het ondersteunen van zowel laag-, middelbaar- als hoogopgeleide jongeren en jongvolwassenen bij het scoren van een baan die bij hen paste. In totaal ondersteunden wij meer dan 400 jongeren succesvol bij het scoren van betaald werk. En hiervan is 80% hedendaags nog steeds aan het werk.

  • Text Hover
Ontwikkeling door doen

Van 2008 t/m 2014 ontwikkelde en lanceerde wij projecten voor, door én met jongeren. Jongeren waren van begin tot eind verantwoordelijk voor hun projecten. En hierdoor ontwikkelde zij zich volop in de praktijk. In totaal organiseerde wij meer circa 100 projecten,  waar meer dan 200 jongeren aan meewerkten en duizenden jongeren aan deelnamen.

Meer informatie?

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter